Αυτοί είναι οι δυο υποψήφιοι ηθοποιοί για τον ρόλο του Batman


Για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Αρμι Χάμερ βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις για πάρει τον ρόλο του Batman στην νέα ταινία του Ματ Ριβς, μετά και την αποχώρηση του Μπεν Αφλεκ.

Τελικά όλο αυτό αποδείχτηκε πως ήταν απλά μια φήμη μιας και από ότι φαίνεται οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Νίκολας Χουλτ βρίσκονται είναι οι δυο τοπ επιλογές του στούντιο για να φορέσουν την στολή του Σκοτεινού Ιππότη, με τον Πάτινσον να δείχνει πως προπορεύεται. Δυο επιλογές που δείχνουν να έχουν μια λογική μιας και η νέα ταινία του Ριβς θα αποτελεί ένα soft reboot του franchise και θα ακολουθεί τις περιπέτειες ενός νεαρού Μπρους Γουέιν/Batman.

Και οι δυο ηθοποιοί δείχνουν να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές. Από την μια ο Πάτινσον, αν και έχει παίξει σε αρκετά blockbuster, από τον «Harry Potter» μέχρι το «Twilight», έχει εδώ και καιρό κάνει την μετάβασή του σε πιο arthouse ταινίες, με την πιο πρόσφατη την «Μαύρη Τρύπα» της Κλερ Ντενί. Η ταινία αυτή θα σημαδοτήσει την επιστροφή του στις μεγάλες παραγωγές και με τον Ριβς στην καρέκλα του σκηνοθέτη σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό.

Το ίδιο συμβαίνει και με την επιλογή του Χουλτ. Ο ίδιος έχει παίξει σε ταινίες όπως η σειρά των «X-Men» αλλά και σε ταινίες όπως «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου και στη πιο πρόσφατη το «Tolkien».

Οποιος και από τους δυο καταφέρει και πάρει τον ρόλο του Batman, το οποίο σίγουρα θα μάθουμε πολύ σύντομα, θα είναι και ο έκτος κατά σειρά ηθοποιός που θα φορέσει την στολή του στην μεγάλη οθόνη από όταν ο Μάικλ Κίτον ενσάρκωσε για πρώτη φορά τον Σκοτεινό Ιππότη το 1989 στην ταινία του Τιμ Μπάρτον «Batman». Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να αρχίσουν στα τέλη του 2019/αρχές του 2020 και, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Ριβς, η ταινία θα έχει μια πιο νουάρ ατμόσφαιρα.

ΠΗΓΗ

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ