Σγουρός: Οι πολίτες να μην μασήσουν από τα κόλπα των παλαιάς κοπής επικοινωνιολόγων

Διμέτωπη επίθεση κατά Δούρου και Πατούλη εξαπέλυσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός καλώντας τους ψηφοφόρους να μην «μασήσουν από τα κόλπα των παλαιάς κοπής επικοινωνιολόγων».

«Πρέπει να πουν φτάνει πια με την προπαγάνδα και το “ράδιο αρβύλα”. Να πουν ένα μεγάλο όχι στην προσπάθεια χειραγώγησής τους. Στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής ψηφίζουμε τους άξιους. Ψηφίζουμε αυτούς που μπορούν να οδηγήσουν το καράβι της Περιφέρειας σε ασφαλές λιμάνι. Οι πολίτες να απαντήσουν: Στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, οι συνειδήσεις και η ψήφος δεν επηρεάζονται, δεν εξαγοράζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σγουρός.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Ρένα Δούρου, αναφέρει: «Οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη έχουν διπλή ανάγνωση. Η πρώτη είναι και η αυτονόητη, αποδεικνύει ότι την ίδια ώρα που η κα Δούρου το έπαιζε ιεροκήρυκας της πολιτικής ηθικής, έκανε συμφωνίες με επιχειρηματίες κάτω από το τραπέζι. Η κα Δούρου δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της αριστερό. Πήρε λάθος δρόμο. Προσβάλλει την έννοια του αριστερού. Απομένει να μάθουμε με ποιο τρόπο στήριξε ο κ. Μαρινάκης την κα Δούρου και με ποια ανταλλάγματα.

Η δεύτερη ανάγνωση των δηλώσεων του κ. Μαρινάκη θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους πολίτες της Αττικής, ανεξαρτήτως κομμάτων. Ποιά είναι η ποιότητα της δημοκρατίας μας; Τι είναι τελικά οι εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής; Μια δημοπρασία; Που όποιος δίνει τα περισσότερα κερδίζει;».

Για τον Γιώργο Πατούλη σχολίασε: «Εδώ και έξι μήνες ο έτερος υποψήφιος για την Περιφέρεια, ο κ. Πατούλης έχει επιδοθεί σε μια αστρονομικά πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία, πιο ακριβή και από αυτές των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών. Πόθεν έσχε; Έχει στήσει εκλογικά κέντρα σε όλους τους Δήμους. Προωθεί σποτ σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Βομβαρδίζει τον κόσμο καθημερινά εδώ και μήνες με εκατοντάδες προωθήσεις υψηλότατου κόστους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο. Βάζει αφίσες σε όλες τις στάσεις των λεωφορείων. Κάνει πολυδάπανες εκδηλώσεις σε όλους τους τομείς της Αττικής με τεράστια λειτουργικά έξοδα. Έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης σε συγκεκριμένα μέσα και ιστοσελίδες που «παίζουν» μόνο δικές του ειδήσεις. Όχι αδαπάνως προφανώς. Ακολουθείται στις εμφανίσεις του από ομάδες αυλικών, φωτογράφων και κάμερα μεν.

Για να μην πούμε για τις δημοσκοπήσεις, που από τον Νοέμβριο του 2018 έχουν βαλθεί βδομάδα παρά βδομάδα να μας πείσουν, ότι όλα έχουν τελειώσει, στην Περιφέρεια Αττικής. Αφού κατεβαίνει Εκείνος, όλα είναι μάταια. Κι ας έχει αφήσει τόσα σοβαρά προβλήματα άλυτα στον δήμο του, που είναι πνιγμένος στα χρέη και στα δάνεια».


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ