ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μητσοτάκης μας το είπε όσο πιο σαφώς μπορεί. Θα κόψει την 13η σύνταξη”


Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την συνέντευξη του τελευταίου στο Star.

«Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποτίμησε, για άλλη μια φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης που εξέδωσε, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό Star.Φουλ επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Και συνεχίζει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωση: Τσίπρας στα Τρίκαλα: «Η προηγούμενη τετραετία ήταν το ημίχρονο! Τώρα θα σκοράρουμε»!

«Κρυπτόμενος πίσω από την αστεία δικαιολογία περί αφορολόγητου, μας είπε, όσο πιο σαφώς μπορεί, ότι θα κόψει την 13η σύνταξη, στην περίπτωση που θα πάρει την εξουσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένως δεσμευθεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να καταργηθεί, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού, επανέλαβε τα σχέδιά του για ένα ασφαλιστικό Πινοσέτ, και υποσχέθηκε ξανά την παράδοση της Δημόσιας Υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα και κλινικάρχες.

Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η ΝΔ,. Αντιλαμβάνονται για ποιων τα συμφέροντα εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλαβαίνουν ότι το πρόγραμμά του είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ. Δεν θα του κάνουν τη χάρη».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ