“Τρελαίνει” κόσμο η Σάκκαρη. “Επική” ανατροπή κόντρα στο Νο10 του κόσμου – videos


Τι κάνει η Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια είναι ασταμάτητη στο τουρνουά της καριέρας της στη Ρώμη και απέκλεισε μία ακόμη κορυφαία αθλήτρια, επικρατώντας με 2-1 (5-7, 6-3, 6-0) σετ της Γαλλίδας Μλαντένοβιτς, νούμερο 10 του κόσμου. Με την Πλίσκοβα πλέον στα ημιτελικά.

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 1-0 στα σετ και να δέχεται μπρέικ κατευθείαν στο δεύτερο, η Μαρία Σάκκαρη μοιάζει ανίκητη στη Ρώμη και με «επική» ανατροπή επί της Μλαντένοβιτς, προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του ιταλικού Μάστερς.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και προηγήθηκε με 4-1, όμως η Γαλλίδα αντέδρασε και κάνοντας δεύτερο μπρέικ στο 5-4, πήρε το σετ με 7-5, αλλά και την ψυχολογία του αγώνα.

Κατάφερε έτσι να κάνει αμέσως μπρέικ και στο δεύτερο σετ, για να προηγηθεί με 2-0. Κάπου εκεί όμως η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε μία απίθανη «αντεπίθεση» και με δύο δικά της μπρέικ πήρε το δεύτερο σετ με 6-3.

Το ματς θα κρινόταν έτσι σε κρίσιμο τρίτο σετ, το οποίο όμως μετέτρεψε σε ένα απίστευτο «πάρτι» η Σάκκαρη. Με εκπληκτικό τένις «διέλυσε» το Νο10 του κόσμου με 6-0 και πανηγύρισε μία ακόμη εκπληκτική πρόκριση, φθάνοντας πλέον μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί, η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια θα βρεθεί απέναντι στο Νο7 του κόσμου την Καρολίνα Πλίσκοβα, με το ματς να γίνεται αύριο Σάββατο (18:00) και να δίνει μια θέση για τον τελικό του Μάστερς 1000 της Ρώμης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ