Κι όμως με αυτήν την παρουσιάστρια θα συνεργαστεί ο Νίκος Μουτσινάς (photo)


Αναμφισβήτητα ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές του φάσεις.

Ο Νίκος έχει σταθερά ραντεβού κάθε μεσημέρι με το κοινό, με την εκπομπή «Για την Παρέα», στο open tv, και ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Βερβερίτσα» αλλά και ένα έργο για τη νέα σεζόν.

Η καινούρια του θεατρική απόπειρα, που δεν θα στεγαστεί στο θέατρο Βρετανία, θα τον φέρει επί σκηνής με τη σταθερή συνεργάτιδα του, Ματίνα Νικολάου, αλλά και με τη στενή του φίλη, Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη

Νίκος Μουτσνάς

Ο παρουσιαστής είχε κοινοποιήσει κι ένα μήνυμα στα social media στο οποίο έδινε κίνητρο στον κόσμο να χαλαρώνει από την ένταση της ρουτίνας.

«Να σας πω ένα μυστικό? Να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται που και που! Να το κάνετε δώρο σε εσάς!

Εγώ μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούσα πως η ηρεμία και η χαλάρωση είναι χαρακτηριστικά του τεμπέλη. Όποτε δεν άφηνα τον εαυτό μου να χαλαρώσει. Δεν του επέτρεπα να ευχαριστηθεί τίποτα γιατί ένιωθα ενοχές που δεν δούλευα. Βρισκόμουν συνέχεια σε μια εγρήγορση και μια τρέλα! Δεν είναι έτσι όμως. Όλοι μας έχουμε ανάγκη για να ηρεμήσουμε και να αδειάσουμε το μυαλό μας απ’ όσα μας προβληματίζουν και μας πιέζουν!

Αφήστε τα προβλήματα, τα άγχη και τις ανησυχίες σας για λίγο πίσω και απολαύστε τις στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας! Όταν επιστρέψετε στην καθημερινότητα θα δείτε ότι θα έχετε περισσότερη ενέργεια και δύναμη να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Λίγη αποσυμπίεση χρειαζόμαστε! Αυτό μόνο ❤️ Είστε πολύ πιο ικανοί και δυνατοί απ’ όσο πιστεύετε! Είστε φανταστικοί!», έγραψε αλλά οι συνεχείς του επαγγελματικές δραστηριότητες έρχονται λίγο σε αντίθεση με αυτή την άποψη.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ