«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται! Δε φαντάζεστε τι θα γίνει (photos)


Έρχονται ανατροπές στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Η Ταμίλα Κουλίεβα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η συνέχεια της σειράς κρύβει ανατροπές…

Όσον αφορά την ηρωίδα που υποδύεστε στη σειρά, τη Μάρθα, μέχρι πού θα έφτανε για να προστατεύσει τη Μαρίνα;

« Παρόλο που η Μάρθα δεν έχει μεγαλώσει τη Μαρίνα, είναι τόσο κοντά της, τη νοιάζεται και είναι σαν να την έχει υιοθετήσει. Νομίζω ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ακραίες πράξεις για χάρη της Μαρίνας. Και μάλιστα, είναι σαν να ετοιμάζεται να ξανακάνει κάτι ακραίο. Όπως έχουμε δει στα επεισόδια, κουβαλάει ένα πιστόλι, το κρύβει…

Για ποιο λόγο επιλέγει να μην αποκαλύψει στον Φώτη πως η Μαρίνα είναι κόρη του;

«Η Μάρθα φοβάται πως αν μαθευτεί η αλήθεια θα χάσει τη Μαρίνα. Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και η Λίλιαν, που και εκείνη, φοβούμενη ότι θα χάσει την κόρη της, έφυγε και κρύφτηκε. Δεν είναι εύκολο. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να έρχεται κάποιος και να σου το παίρνει. Νομίζω ότι κάθε μητέρα θα αντιδρούσε έτσι. Στα επόμενα επεισόδια η Μάρθα βλέπει τον Φώτη και την Κάτια να έρχονται κοντά. Πώς θα αντιδράσει; Η Μάρθα θα νιώσει ηττημένη και νομίζω ότι θα υπάρχει και το αίσθημα της μοναξιάς, γιατί σιγά σιγά φεύγουν οι δικοί της άνθρωποι και μένει μόνη της. Στον Φώτη βρήκε ένα στήριγμα, όπως και στη Μαρίνα…»

Θα έρθει ξανά σε σύγκρουση με την Κάτια;

«Νομίζω η Κάτια και η Μάρθα είναι δύο άκρα που συγκρούονται συνέχεια. Δεν πιστεύω ότι θα συμφιλιωθούν ποτέ. Υπάρχει η συγκίνηση της μητέρας και ο πόνος που κουβαλούν και οι δύο, αλλά η καθεμία προσπαθεί να φροντίσει και να προστατεύσει τη δική της «φωλιά». Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που είναι κοινά ανάμεσα στην Μάρθα και στην Κάτια, αλλά είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα…»

Θα περάσει κρίση η σχέση του Φώτη και της Μάρθας;

« Εμένα προσωπικά αυτή η σχέση που χτίζεται ανάμεσα στον Φώτη και στη Μάρθα μου αρέσει πάρα πολύ, γιατί είναι σχέση συντροφικότητας, κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Στηρίζεται στην κατανόηση, σε κάποιον που μένει πάντα εκεί και μοιράζεσαι μαζί του καθημερινές στιγμές. Είναι όλα αυτά τα οποία από ένα σημείο και μετά πιστεύω πως είναι πολύ σπουδαία. Μέχρι στιγμής αυτό που ξέρω σεναριακά είναι πως ο Φώτης φέρεται περίεργα και η Μάρθα προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όμως την αιτία δεν μπορεί να τη φανταστεί»

Δείτε τι θα συμβεί και θα φέρει ανατροπή στην εξέλιξη της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ