Αιγάλεω: Τον δολοφόνησαν άγρια αντιγράφοντας πιστά επεισόδιο του «Deadly Women»


Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές ντοκιμαντέρ παγκοσμίως, το «Deadly Women», θα μπορούσε να αποτελέσει «έμπνευση» για μία από τις πιο ωμές δολοφονίες που γνώρισε η ελληνική κοινωνία.

Τα ξημερώματα της 24ης Σεπτεμβρίου 2014 ξεσπά φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής σπεύδουν στη διασταύρωση των οδών Σαράφη και Μούδρου. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα.

Μπροστά στα μάτια τους βρίσκεται ό,τι απέμεινε από το πτώμα ενός άνδρα.

Από τα πρώτα στοιχεία είναι εμφανές ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα ήταν βίαιος.

Οι δολοφόνοι σε μια προσπάθεια προφανώς να καλύψουν τα ίχνη τους και να δυσχεράνουν την ταυτοποίησή του θύματος, είχαν προχωρήσει σε ακρωτηριασμό, αφαιρώντας (εκτός των άλλων) και τα χέρια του από τους καρπούς, ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώρισή του από τα δαχτυλικά αποτυπώματα.

Κανένα ίχνος

Η ιδέα των δολοφόνων να διαμελίσουν και να κάψουν το πτώμα του άτυχου άνδρα, ήταν ο τέλειος τρόπος για να μπορέσουν να βάλουν εμπόδια στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Οι Αρχές αντιλήφθηκαν από την πρώτη στιγμή ότι είναι αντιμέτωπες με μία ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και ότι έπρεπε να εντοπίσουν πολύ γρήγορα τον πραγματικό τόπο του εγκλήματος, καθώς από εκεί θα αντλούσαν πληροφορίες για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Όταν μετά από μερικές μέρες το θύμα αναγνωρίζεται από την κόρη του, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για έναν 84χρονο που ζούσε εκεί κοντά και το σπίτι του γίνεται «φύλλο και φτερό».

Από την πρώτη έρευνα της Αστυνομίας δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, καθώς το διαμέρισμα του 84χρονου βρέθηκε καθαρό και τακτοποιημένο.

Από την τηλεόραση… στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ.

Ένας από τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση παρατηρεί ότι το διαμέρισμα είναι υπερβολικά καθαρό. Σε σημείο που θα ήταν αδύνατο να διατηρηθεί έτσι από έναν άντρα προχωρημένης ηλικίας και με προβλήματα υγείας.

Ο 84χρονος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση μπάι πας και λάμβανε συχνά βοήθεια στο σπίτι.

Οι Αρχές συνδυάζουν τα στοιχεία της υπόθεσης με ένα επεισόδιο του «Deadly Women» που είχε προβληθεί λίγες μέρες νωρίτερα στην τηλεόραση.

Σε εκείνη την υπόθεση δράστης ήταν μια γυναίκα. Η δολοφόνος είχε σκοτώσει το θύμα της, το είχε τεμαχίσει και το είχε μεταφέρει με σακούλες σκουπιδιών σε παρακείμενο κάδο. Και –τέλος- είχε καθαρίσει τέλεια το σημείο στο οποίο είχε διαπράξει το στυγερό έγκλημα.

Η εξιχνίαση

Μετά από δύο χρόνια ερευνών και αφού οι Αρχές εξέτασαν περισσότερα από 500 άτομα, που φαίνεται να είχαν περάσει από το σπίτι του ηλικιωμένου, για τη στυγερή δολοφονία κατηγορήθηκαν μια 44χρονη Ελληνίδα και ένα ζευγάρι Ρουμάνων, ηλικίας 37 ετών αμφότεροι.

Οι δράστες σκότωσαν τον 84χρονο με ηλεκτρικό πριόνι, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

Το όργανο του εγκλήματος το είχαν βρει στο υπόγειο του σπιτιού καθώς το θύμα ασχολούνταν με ξυλουργικές εργασίες.

Στη συνέχεια έκοψαν στη μέση το πτώμα και τα χέρια από τον καρπό και κάτω.

Έπειτα πέταξαν το τεμαχισμένο πτώμα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι και έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Νωρίτερα, οι δράστες είχαν αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ