Final Four 2019: Συγκλόνισε ο Ιτούδης στα αποδυτήρια. “Να του στηθεί άγαλμα” – video


Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί από χθες (17/5) το βράδυ το κεντρικό πρόσωπο του Final Four της Euroleague. Αποθέωση για τον Έλληνα τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό με επική νίκη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό.

Ο Δημήτρης Ιτούδης υπέγραψε τη μεγάλη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε με το εξαιρετικό αγωνιστικό του πλάνο τη ρωσική ομάδα σε μία επική ανατροπή κόντρα στους Μαδριλένους και στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης

Ο κόουτς Ιτούδης καθοδήγησε μαεστρικά την ΤΣΣΚΑ και μετά το τέλος του αγώνα συγκλόνισε με την ομιλία του στα αποδυτήρια, όπου έβγαλε όλη την ένταση του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους πώρωσε ενόψει του τελικού με την Εφές. Δείτε το βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ «Να του στηθεί άγαλμα»

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της VTB League, Σεργκέι Κουσένκο, αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη και το αγωνιστικό πλάνο του στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Είναι μια απίστευτη νίκη με φοβερό comeback. Η ΤΣΣΚΑ έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι τέλους. Πρέπει να στηθεί άγαλμα στον Δημήτρη Ιτούδη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς! Πίστευε απόλυτα στο πλάνο του, έδειξε υπομονή και στο τέλος ανταμείφθηκε.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ κατάφεραν να τιμωρήσουν τη Ρεάλ, που οι στο τέταρτο δεκάλεπτο διαμαρτυρόταν σε κάθε απόφαση των διαιτητών, είχαν διαφωνίες και συμπεριφέρθηκαν με πολλή ένταση”, τόνισε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «Tass».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ