Μητσοτάκης για Κουφοντίνα: Θεσμοί και Δικαιοσύνη θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων

Με μια σύντομη δήλωση σχολίασε ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις εξελίξεις στην υπόθεση με την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η απόφαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για αναίρεση της απόφασης κατά της άδειας στον Κουφοντίνα, προκάλεσε αντιδράσεις και οργή από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε εμπιστοσύνη σε θεσμούς και δικαιοσύνη. Κουφοντίνας: Την Τρίτη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την άδειά του

«Το Κράτος Δικαίου, η Δημοκρατία, δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται. Πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από την Αγία Γαλήνη Ρεθύμνου, όπου συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη.

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση κατά της απόφασης της Ξένης Δημητρίου. «Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους. Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες», ανέφερε.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here