Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Μεγάλη ημέρα για το ελληνικό τένις.


Μια νέα μεγάλη ημέρα ετοιμάζεται να ζήσει το ελληνικό τένις. στο Internazionali BNL d” Italia που γίνεται στη Ρώμη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τίθεται αντιμέτωπος στα ημιτελικά του τουρνουά με τον “μεγάλο”, Ράφα Ναδάλ.
θα ακολουθήσει ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη στο μονό των γυναικών, κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα παλέψουν για την πρόκριση τους τους τελικούς του τουρνουά της Ρώμης. Αντίπαλοι τους, ο θρυλικός Ράφα Ναδάλ και η Καρολίνα Πλίσκοβα.

Οι δύο Έλληνες αθλητές δεν είναι τα φαβορί στα παιχνίδια, ωστόσο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν αποκλείεται να κάνουν το «μπαμ», ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE των ημιτελικών των δύο Ελλήνων αθλητών

 

Πρώτος στη μάχη ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στον πρώτο ημιτελικό, με τους δύο τενίστες να συγκρούονται για τέταρτη φορά. Ο Ισπανός μετράει τρεις νίκες, ωστόσο στην τελευταία τους συνάντηση ο Έλληνας τενίστας έκανε την έκπληξη μέσα στη Μαδρίτη και τον νίκησε με 6-4, 2-6, 6-3.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι ο καλύτερος τενίστας του κόσμου στο χώμα και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, ωστόσο ο Τσιτσιπάς έρχεται με φόρα από την Ισπανία και θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να τον νικήσει για δεύτερη σερί φορά.

Ακόμα και να χάσει ο νεαρός τενίστας, τη Δευτέρα (20/5) θα βρίσκεται στην έκτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη που έχει φτάσει ποτέ στην καριέρα του.Σε τρομερή κατάσταση η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, παίζει εντυπωσιακό τένις και ξεπερνάει τον τελευταίο καιρό οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά της. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, μετά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το No 7 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το φαβορί, αλλά το μάτι της Σάκκαρη γυαλίζει, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μην καταλαβαίνει από ισχυρούς αντιπάλους τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακόμα και να χάσει η Σάκκαρη, το πρωί της Δευτέρας θα είναι τουλάχιστον στην 28η θέση, ενώ εάν πάρει την πρόκριση στον τελικό τότε μπορεί να βρεθεί στην 24η θέση ή ακόμα ψηλότερα εάν κατακτήσει το τρόπαιο. Η ψηλότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ η Σάκκαρη είναι η 29.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ