Eurovision 2019: Δείτε Live τον μεγάλο τελικό!


Eurovision 2019 τελικός: Αυτή την ώρα διεξάγεται ο φαντασμαγορικός τελικός της Eurovision 2019.

26 χώρες διαγωνίζονται απόψε όμως μία θα καταφέρει να είναι η νικήτρια της Eurovision!

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για πρώτη φορά σε εκθεσιακό κέντρο και συγκεκριμένα στο International Covention Center (ICC), γνωστό και ως Tel Aviv Fairgrounds, το οποίο χωράει 10.000 άτομα.

Παρουσιαστές του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision είναι δύο γυναίκες και ένας άντρας: η Bar Refaeli, ο ErezTal, ο Assi Azar και η Lucy Ayoub.

Στη σκηνή της Γιουροβίζιον θα εμφανιστεί η Madonna, η οποία θα παρουσιάσει δύο τραγούδια. Το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X», και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου και τη διαχρονική της επιτυχία «Like a Prayer».

Στη σκηνή ανεβαίνει και η Ελένη Φουρέιρα – που πέρσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Κύπρο – σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends», μαζί της θα είναι και οι: Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka.

Oι χώρες που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό είναι 26! Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love» εμφανίζεται στην 13η θέση, ενώ η Κύπρος με την Τάμτα και το «Replay» στην 11η θέση.

Οι χώρες λοιπόν θα εμφανιστούν με την εξής σειρά στον τελικό της Eurovision:

ΜάλταΑλβανίαΤσεχίαΓερμανίαΡωσίαΔανίαΆγιος ΜαρίνοςΒόρεια ΜακεδονίαΣουηδίαΣλοβενίαΚύπροςΟλλανδίαΕλλάδαΙσραήλΝορβηγίαΗνωμένο ΒασίλειοΙσλανδίαΕσθονίαΛευκορωσίαΑζερμπαϊτζάνΓαλλίαΙταλίαΣερβίαΕλβετίαΑυστραλίαΙσπανία

Λέτε να πέσουν μέσα τα προγνωστικά του τελικού της Eurovision;

Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Δείτε LIVE τον τελικό!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ