Ολυμπιακός – Μαρινάκης: “Κινήσεις για να υπερνικήσουμε κάθε εμπόδιο”


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε βέβαιος για το μέλλον του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. “Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα”, είπε για τους “ερυθρόλευκους”, ενώ τόνισε πως θα στηρίξει τους αδερφούς Αγγελόπουλους για ό,τι αποφασίσουν για το τμήμα μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε στο 12ο συνέδριο της “Θύρας 7” και κατά την ομιλία του τόνισε αρχικά: «Ήταν μια χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα και ο κόσμος το αναγνώρισε με τη μαζική του παρουσία και το σωστό χειροκρότημα στους παίκτες και τον προπονητή μας. Θα θυμόμαστε για πάντα το ιστορικό βράδυ με τη Μίλαν! Από άποψη ονόματος του αντιπάλου και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν ομίλων, αλλά ουσιαστικά ήταν νοκ άουτ, ο αποκλεισμός της Μίλαν ήταν η ιστορικότερη πρόκριση μας».

Για την επόμενη σεζόν: «Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας».

Αναφορικά με τον Ερασιτέχνη, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: «Ο άθλος τους Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα συνεχιστεί. Είμαστε ο μόνος σύλλογος στην Ευρώπη που έχει καταφέρει τόσα κατορθώματα σε μια δεκαετία. Με ότι είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την υγεία του Ερασιτέχνη θα συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Έχω δεσμευτεί και στο παρελθόν ότι με προσωπικά μου έξοδα θα φτιαχτεί ένα κολυμβητήριο για να στεγάσει τα τμήματα πόλο που κατακτούν ευρωπαϊκές κορυφές αλλά και την κολύμβηση και θα είναι ένα στολίδι του Πειραιά μας. Περιμένουμε να μας δοθεί ο χώρος».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ