Eurovision 2019 Αλβανία: Η Jonida εντυπωσίασε με το «Ktheju tokës» (Vid & Photos)


Eurovision 2019 τελικός: Η Jonida Maliqi εκπροσώπησε την Αλβανία με το «Ktheju tokës» στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες στο μπούστο ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο. Στα φωνητικά της είχε δύο γυναίκες και έναν άντρα

Μαζί της ήταν δυο γυναίκες και ένας άντρας που αποτέλεσαν τα φωνητικά του τραγουδιού ενώ γύρω της σχηματίστηκε μια φωτιά.

Η Jonida Maliqi έχει γεννηθεί στις 26 Μαρτίου 1983 στα Τίρανα της Αλβανίας και εκτός από το τραγούδι, ασχολείται και με τη μόδα.

Ξεκίνησε τη καριέρα της στη μουσική στα 13 της χρόνια όταν συνεργάστηκε με τον Aleksandër Rrapi. Συμμετείχαν μαζί στο Festivali i Këngës ερμηνεύοντας το τραγούδι «Planeti i fëmijëve» και τα ο 1997 επέστρεψε στον διαγωνισμό ερμηνεύοντας το τραγούδι “Flas Me Ëngjëllin Tim” μαζί με τον Kastriot Tusha. Το 1999 ξεκινά η solo καριέρα της, πάλι μέσα από το Festivali i Këngës. H συμμετοχή της «Do jetoj pa ty» ξεχωρίζει και κερδίζει τη 2η θέση. Το 2004 επέστρεψε στο φεστιβάλ τραγουδώντας το «Frikem se më pëlqen» (3η θέση) ενώ την επόμενη χρονιά (2005) κυκλοφόρησε το πρώτο της δίσκο με γενικό τίτλο “ Nuk të pres”. Το 2018, στη 3η της solo προσπάθεια και στη 5ησυνολικά, κατάφερε να κερδίσει τη πρώτη θέση στο Festivali i Këngës χάρη στο κομμάτι «Ktheju tokës».

Άραγε, φέτος η Αλβανία θα πάρει μία καλή θέση στον τελικό της Eurovision 2019;

Δείτε καρέ καρέ την εμφάνιση στη gallery που ακολουθεί και δείτε LIVE τον τελικό της Eurovision!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ