Eurovision 2019: Γαλλία: Η ευτραφής μπαλαρίνα, η κωφή χορεύτρια και ο Hassani (Vid & Photos)


Eurovision 2019 τελικός: Η Γαλλία εκπροσωπείται στη Eurovision 2019 από τον Bilal Hassani και το τραγούδι «Roi», σε σύνθεση και στίχους των Madame Monsieur (Emilie Satt και Jean-Karl Lucas).

Μόλις 19 ετών, ο Bilal Hassani κατάγεται από μια αυστηρή μουσουλμανική οικογένεια. Με σύμμαχο τη μητέρα του, ο νεαρός ακολούθησε το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής. Μάλιστα, συμμετείχε στο παιδικό The Voice. Τώρα, ο ίδιος γράφει και ερμηνεύει τα τραγούδια του στο youtube.

«Μη με ρωτάτε ποιος είμαι. Είμαι ο ίδιος από τότε που ήμουν μικρό παιδί» λέει σε έναν από τους στίχους του το τραγούδι που εκπροσωπεί τη Γαλλία στη Eurovision!

Η γαλλική αποστολή ζήτησε από δύο πρόσωπα να τον πλαισιώσουν επί σκηνής. Έτσι στράφηκαν πρώτον στην Λίζι Χάουελ, που από πολύ μικρή ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, ωστόσο τα παραπάνω κιλά αποτελούσαν εμπόδιο στο όνειρό της. Πριν από δύο χρόνια έγινε viral, καθώς πόσταρε στον λογαριασμό της ένα βίντεο στο οποίο επιδίδεται σε γρήγορες περιστροφές και σήμερα είναι γνωστή η Λίζι.

Και το δεύτερο πρόσωπο που η γαλλική αποστολή ζήτησε να είναι στη σκηνή είναι η κωφή χορεύτρια από την Ταϊβάν, Λιν Τζινγκ Λαν η οποία γεννήθηκε με σοβαρή βλάβη στην ακοή, κάτι που δεν την απέτρεψε από το να γίνει χορεύτρια. Διαγωνίστηκε το 2015 σε ειδικό διαγωνισμό χορού για κωφούς όπου και κέρδισε τον τίτλο.

Τα στοιχήματα την ήθελαν εκτός δεκάδας στον τελικό της Γιουροβίζιον όμως οι ιστορίες των τριών πρωταγωνιστών της αποστολής κέρδισαν το κοινό και τώρα τα προγνωστικά θέλουν το τραγούδι της Γαλλίας εντός δεκάδας, λέτε να πέσουν μέσα;

Δείτε καρέ καρέ την εμφάνιση της Γαλλίας στην gallery που ακολουθεί και δείτε LIVE την εμφάνισή της

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ