Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν δούλεψα ποτέ την τηλεοπτική μου εικόνα ή περσόνα» (photos)


Ο επόμενος στόχος του είναι να βρει έναν ρόλο που δεν έχει ξανακάνει.

Ο ηθοποιός, Θεοχάρης Ιωαννίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς είχε στο μυαλό του να εξελιχθεί η πορεία του όταν ξεκινούσε στο χώρο της υποκριτικής, και για το αν σκέφτηκε ποτέ τη δημοσιότητα.

Ο επόμενος στόχος σου ποιος είναι;

«Να δουλέψω σε κάτι που με γεμίζει εξολοκλήρου και να μην το εξισορροπώ, θα μου άρεσε να βρω έναν ρόλο που να μην έχω ξανακάνει».

Όταν ξεκίνησες να ασχολείσαι με αυτόν τον χώρο, πως είχες στο μυαλό σου να εξελιχθεί η πορεία σου;

«Όπως ακριβώς το βιώνω. Ήθελα να περνάω καλά, αυτό ήταν το σχέδιο μου. Να έχω δουλειές που μου αρέσουν, να κάνω παρέες μέσα στη δουλειά και να δημιουργώ οικογένειες και οικογενειακό κλίμα. Να δουλεύω πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες, να κάνω τα ταξίδια μου και να κάνω τα off μου. Γιατί όταν δουλεύω το κάνω για 16 ώρες την ημέρα, ειδικά στο παρελθόν. Έχω την ανάγκη, λοιπόν, να κάνω διαλείμματα. Οπότε, είμαι ευτυχισμένος σε αυτή τη δουλειά μέχρι τώρα».

Άρα είσαι της λογικής πως ένας ηθοποιός πρέπει να απομακρύνεται και να επανέρχεται;

«Αυτό είναι ευχής έργον αν μπορείς να το κάνεις. Εγώ τώρα που έχω συνδυάσει το μπροστά και το πίσω είναι συγκλονιστικό. Νομίζω, όμως, πως στην καριέρα σου ή θα κάνεις πολλά διαλείμματα ή θα κάνεις ένα μεγάλο μπαμ και μετά θα κάνεις πίσω και θα βρεις κάτι άλλο στον τομέα μας για να ασχοληθείς».

Σκέφτηκες ποτέ τη δημοσιότητα;

«Δεν δούλεψα ποτέ την τηλεοπτική μου εικόνα ή περσόνα. Μου αρέσει αυτό και το θεωρώ ανθρώπινο. Είμαι άνθρωπος και δεν εξυπηρετώ τη δημόσια εικόνα μου καθόλου, ούτε την τηλεπερσόνα. Μου φαίνεται γελοίο για εμένα αυτό. Είμαστε άνθρωποι πάνω από όλα. Δεν πήρα ποτέ αυτή τη δουλειά πολύ στα σοβαρά. Επειδή εξυπηρετεί την ψυχανάλυση μου και την ψυχή μου, το κάνω σαν χόμπι και ευτυχώς βγάζω και λεφτά, θέλω μόνο ό,τι βάζω στόχο να το κάνω», λέει στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ