Eύη Δαέλη: «Δεν με φλερτάρουν»


Στη σειρά «Ελα στη Θέση μου» συνεργάζεται με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, δυο ιδιαίτερα προβεβλημένα πρόσωπα στα media τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική τους ζωή.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο χωρισμός από τη Βάσω Λασκαράκη και το ειδύλλιο με την Κατερίνα Γερονικολού υπήρξαν πρώτο θέμα σε περιοδικά και lifestyles.

H Εύη Δαέλη σε συνέντευξή της υποστήριξε ότι εκείνη δεν είχε καταλάβει τον χωρισμό του συναδέλφου της, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν την φλερτάρουν και είναι άνθρωπος των σχέσεων.

«Αρχικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έστελναν μηνύματα “Χώρισε ο Τσιμιτσέλης;” κι εγώ απαντούσα “Όχι, ρε παιδιά, μια χαρά είναι”. Δεν είχα ιδέα διότι ήταν κάτι δικό του και καθαρά προσωπικό. Από την άλλη, ένας χωρισμός μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ζευγάρι, και οι δυο τους τον αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο. Ο Γιάννης είναι πανέξυπνος άνθρωπος και μαζί με τη Βάσω έπραξαν όπως έκριναν εκείνοι ότι είναι καλύτερα για τους ίδιους και την οικογένεια τους» αρκείται να πει.

Αφήνοντας πίσω τα επαγγελματικά, αναφέρεται στο κομμάτι των social media. Στο Instagram την ακολουθούν 120 χιλιάδες άνθρωποι, ενώ κάθε της ανάρτηση αποσπά χιλιάδες likes. Αναρωτιέσαι αν οι άντρες της στέλνουν ερωτικά μηνύματα και αν τη φλερτάρουν γενικώς, όμως από την άλλη, κρίνοντας από το βλέμμα της, θεωρείς πως είναι ένα κορίτσι που δεν αφήνει πολλά περιθώρια και συμφωνεί. «Δεν με φλερτάρουν. Είναι κάτι που μου το είχαν πει και στη σχολή. Μπορεί να επιτρέπω στον άλλον να έρθει κοντά, αλλά με έναν τρόπο του απαγορεύω να το πάει στο ερωτικό. Ωστόσο, είμαι άνθρωπος των σχέσεων και καθόλου μοναχική. Μου αρέσει να μαγειρεύω στο σπίτι και να καλώ τους φίλους μου», αναφέρει στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ