Αποκάλυψη για Ρένα Παγκράτη και Ανδριανό: «Όταν σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο αυτοκτόνησαν»(photos)

Η Ρένα Παγκράτη και ο Βάσος Ανδριανός ήταν δυο ηθοποιοί που σημάδεψαν με το υποκριτικό τους ταλέντο.

Ωστόσο, η ζωή επεφύλασσε μια άδοξη κατάληξη και για τους δυο, με την ηθοποιό Γκέλυ Γαβριήλ να δίνει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες.

Ποια είναι η Γκέλυ που δεν ξέρει ο κόσμος;

Είμαι αυθόρμητη, ρομαντική, σκληρή εκεί που χρειάζεται, δεν προδίδω τους ανθρώπους, αγαπώ τους πάντες δεν έχω κακίες δεν έχω κόμπλεξ δεν έχω ζήλια. Πάντα ήμουν έτσι από παιδί. Στην δουλειά μου υποδύομαι στην ζωή μου όμως όχι. Την έχω εύκολη την καλημέρα μου και το χαμόγελο μου. Μου αρέσει οι άνθρωποι να νιώθουν ζεστασιά δίπλα μου και όχι πως είμαι απόμακρη αλλά δεν μου αρέσει το θράσος, η αγένεια και το ψέμα. Γενικά τα συναντάμε πολύ στην εποχή του σήμερα.

Πως ξεκινάει ο χώρος αυτός για σένα; Μια γυναίκα που άφησε το στίγμα της;

Στο χώρο μπήκα σε πάρα πολύ μικρή ηλικία και ένιωσα πως κάποιοι άνθρωποι με αγκάλιασαν σαν να ήταν οι γονείς μου. Οι παλιοί ηθοποιοί ήταν αυθόρμητοι, αληθινοί, δεν προσπαθούσαν να σε πείσουν για κάτι που δεν ήταν και δεν υπήρχε αυτή η δηθενιά. Της δικής μου γενιάς οι ηθοποιοί σεβόντουσαν τις παλαιότερες γενιές ηθοποιών, ήταν για εμάς ένα μεγάλο σχολείο. Μας αγκάλιαζαν τους νέους ηθοποιούς.

Πιστεύεις ότι τώρα δεν σέβονται το ίδιο οι νέοι ηθοποιοί;

Δυστυχώς αυτό το σεβασμό που είχαμε εμείς για αυτούς τους ανθρώπους, και εγώ
θα έχω μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή, γιατί με δίδαξαν αγάπη, σήμερα τα νέα παιδιά
δεν τον έχουν. Δεν το λέω για εμένα, δεν με απασχολεί καθόλου, με γνωρίζουν δεν με γνωρίζουν μου είναι παντελώς αδιάφορο. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν και ποια είμαι. Υπάρχουν διαφορές από γενιά σε γενιά. Πάω θέατρο, και υπάρχουν άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν και κάποιοι δεν σε ξέρουν καν… Είναι δυνατόν; Ας κατεβάσουμε λίγο τις μύτες, τώρα σε ξέρουν αύριο δεν σε ξέρουν.

Τι αποκάλυψε όμως για την Ρένα Παγκράτη και τον Βάσο Ανδριανό. Οι απαντήσεις στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η Γκέλυ Γαβριήλ αποκαλύπτει

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here