Ευρωεκλογές 2019: Δένδιας: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει, ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί


Την εκτίμηση ότι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, στις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής, θα είναι μεγάλη κάνει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε ακόμη πως«σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα είναι δεύτερο το σημερινό κυβερνών κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ηττηθεί και ο πρωθυπουργός οφείλει να παραιτηθεί».

Κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες παροχές που εξήγγειλε η κυβέρνηση και ερωτηθείς εάν η ΝΔ διαφωνεί με αυτές καθ΄ αυτές ή με το timing που δίνονται, ο κ. Δένδιας απαντά: «Η ΝΔ δεν διαφωνεί με οποιοδήποτε μέτρο αποσκοπεί στο να μετριάσει τις συνέπειες εις βάρος των μεγάλων ομάδων του πληθυσμού από τα αχρείαστα μνημόνια του ΣΥΡΙΖΑ», ωστόσο συμπληρώνει ότι «τα όποια μέτρα πρέπει να είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης στρατηγικής και όχι να νομοθετούνται αιφνιδίως ή να έρχονται στη Βουλή με μορφή τροπολογιών, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες».

Τέλος, σχετικά με τη συζήτηση που προκλήθηκε σχετικά με την 7ήμερη εργασία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ , Νίκος Δένδιας στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δηλώνει: «Δεν τίθεται ζήτημα κατάργησης του πενθημέρου για τους εργαζόμενους από μια μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως, σκόπιμα, προσπάθησε να καλλιεργήσει τη συγκεκριμένη εντύπωση το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε απόγνωση και δεν διστάζει να μετατρέψει την ημέρα σε νύχτα, για τις ανάγκες των προπαγανδιστικών του στόχων».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ