Η Χρύσα Μιχαλοπούλου συγκινήθηκε όταν η Φωτεινή Τσακίρη την παρομοίασε με την κόρη της (photos)

Μόλις 21 χρόνων, η Χρύσα Μιχαλοπούλου, το ωραίο κορί­τσι που αποφοιτά φέτος από τη Δραματική Σχολή, ενσαρκώνει την Άννα.

Η Χρύσα μίλησε για την ηρωίδα της και συγκινήθηκε ότανη Φωτεινή Τσακίρη την παρομοίασε με την κόρη της

Πού βρίσκεται η ηρωίδα σας;

«Η Άννα, που ήταν η χαρά της* ζωής, βρίσκεται σε έναν κυκεώνα αλλαγών. Έμαθε την αλήθεια για τον πατέρα της. Η μητέρα της βρίσκεται σε δεινή θέση και εκεί­νη καλείται ν” αντεπεξέλθει σε όλα αυτά».

Ήταν σαν να περάσατε σε άλλη σειράυποκριτικά. Πόσο εύκολο ήταν αυτό;

«Νομίζω είναι και το πιο ενδιαφέ­ρον. Σε μαθαίνει ο κόσμος μέσα σε ένα πλαίσιο πολύ διαφορετικό από αυτό σε ήξερε. Ειδικά στους δικούς μας ρόλους, που ήταν τόσο αλέγροι, όταν έγινε η αλλαγή ήταν και για εμάς σοκ».

Μου έλεγε η κυρία Τσακίρη ότι έχετε τέτοια σχέση και αλληλε­πίδραση που σκέφτεται ότι είναι σαν να βλέπει την κόρη της μεγάλη. Εξαιρετικά κολακευτικό σχόλιο…

«Είναι πολύ κολακευτικό και έχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα, έχο­ντας γνωρίσει την κόρη της, που είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, όταν κάποιος σου λέει ότι μοιάζεις με αυτό το παιδί, αισθάνεσαι πανέμορφα. Η Φωτεινή με έχει βοη­θήσει τόσο πολύ στην πορεία της σειράς και όλοι οι άλλοι ηθοποιοί όμως,..», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ