Παναθηναϊκός: Συμφωνία ΠΑΕ και ΚΑΕ για Ερασιτέχνη

ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχουν έρθει από κοινού σε συμφωνία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη της ομάδας, μέσα από τη διάθεση μέρος των χρημάτων των διαρκείας της επόμενης σεζόν στον Α.Ο.

Μετά από μία «πολεμική» περίοδο, ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχουν θάψει το «τσεκούρι του πολέμου», τουλάχιστον σε ότι αφορά τη συνεισφορά τους στον Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με τη Live Sport, όσοι οπαδοί της ομάδας γίνουν κάτοχοι διαρκείας για τη νέα σεζόν στα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη στον Ερασιτέχνη, πληρώνοντας μια συνδρομή 50 ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της «μάνας του λόχου».

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος του Α.Ο., Στέφανος Αυγουλέας. «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here