Απίστευτο! Μετά από έναν χρόνο χωρισμού είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ!


Λένε πως το γυαλί δεν ξανακολλάει άμα ραγίσει. Να όμως που οι μεγάλες αγάπες… πάνε στον παράδεισο και κάνουν πράξη αυτό το… για πάντα! 

Ήταν μαζί πάνω από επτά χρόνια και πέρυσι τον Απρίλιο άρχισαν να εμφανίζονται γκρίζα σύννεφα στην πολύχρονη σχέση τους, τα οποία τελικά και τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Τόσο εκείνη όσο και εκείνος έδειχναν να μην είναι καλά ψυχολογικά μετά από μία τέτοια απόφαση. Κανείς δεν έμαθε ποτέ αν ήταν κοινή απόφαση ή κάποιος από τους δύο επιχείρησε να κόψει κάθε επικοινωνία προκειμένου να βρει ο καθένας τον δρόμο του.

Στις αρχές του φθινοπώρου εκείνος της έστειλε μία τεράστια ανθοδέσμη λουλούδια σε μία σημαντική στιγμή της επαγγελματικής της πορείας, όμως εκείνη δεν λύγισε. Ήταν αποφασισμένη να στηρίξει την απόφαση του χωρισμού. Μέχρι τότε γιατί στην πορεία άλλαξαν και πάλι τα πράγματα.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Realnews, οι δυο τους άρχισαν να επικοινωνούν ξανά από τα Χριστούγεννα και μετά οπότε και αποφάσισαν να επανεξετάσουν την αρχική απόφαση του χωρισμού τους. Και πλέον είναι μαζί και ευτυχισμένοι, σαν μα μην είχε μεσολαβήσει ανάμεσά τους απολύτως τίποτα, παρ” όλο που πέρασε σχεδόν ένας χρόνος μέχρι να είναι και πάλι μαζί.

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ