ΑΕΚ – Γκάλο: Αποχαιρέτησε την Ένωση ο Βραζιλιάνος.


Μετά από τέσσερα χρόνια και έναν τίτλο πρωταθλητή, ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο αμυντικό να ανακοινώνει το γεγονός με ένα μήνυμα στα social media.

Κόντρα στη δική του επιθυμία, ο Ροντρίγκο Γκάλο, δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, με τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ να αποχαιρετά την ομάδα, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους της Ένωσης.Το «αντίο» του Γκάλο στην ΑΕΚ

«Θέλω να ευχαριστήσω Τω Θεό και την οικογένειά μου για τα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολύ χαρούμενες στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα. Πάντα ήθελα να συνεχίσω, γιατί ξέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ΑΕΚ, αλλά μερικές φορές κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστώ τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες που έζησα μαζί τους. Πολλές ευχαριστίες και στον κόσμο που πάντα υποστήριζαν την ομάδα. Ηταν τιμή μου να υπερασπιστώ αυτό το κλαμπ και να ζήσω σε αυτή τη χώρα».

I wanted to thank God and my family first for the 4 years that I played at AEK .. I have lived very happy times wearing…

Gepostet von Rodrigo Galo am Samstag, 18. Mai 2019


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ