Ολυμπιακός: “Κλεισμένοι” οι Σεμέδο και Μπρούνο.


Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρίσκεται μία “ανάσα” από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων μετεγγραφών του ενόψει του καλοκαιριού, με τον Σεμέδο της Βιγιαρεάλ και τον Μπρούνο του Ατρομήτου, να θεωρούνται “κλεισμένοι” από τους Πειραιώτες.

Οι δύο πρώτες μετεγγραφές του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν είναι γεγονός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για τον Σεμέδο και με τη Λασκ Λιντς για τον Μπρούνο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και μετά από ένα εξαιρετικό εξάμηνο στη Ρίο Άβε ως δανεικός, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Στα 25 του χρόνια, ο υψηλόσωμος (1,89 μέτρα) στόπερ είχε 14 συμμετοχές και 2 γκολ στην Πορτογαλία, μετά από 11 συμμετοχές και στη La Liga με τα «κίτρινα υποβρύχια».

Αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και ο Μπρούνο, ο οποίος στα 24 του χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ατρόμητο και είχε 32 συμμετοχές με 3 γκολ και 6 ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, «κερδίζοντας» τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ