Μπακογιάννης: Διαπιστώσεις τέλος και… κάλεσμα – video

Με ένα video μικρότερο των 30 δευτερολέπτων, ο Κώστας Μπακογιάννης καλεί τους δημότες της Αθήνας στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση το βράδυ της Δευτέρας (20.05.2019).

Η κεντρική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων θα γίνει στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην παλιά Βουλή, αύριο το βράδυ στις 20:00. Όπως αναφέρει στο video ο Κώστας Μπακογιάννης «διαπιστώσεις τέλος, βάζουμε μπρος την πόλη».

Δείτε το video Μπακογιάννης: Να προτάξουμε όσα μας ενώνουν για την Αθήνα

«Αν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες μας κάνουν την τιμή, είμαστε έτοιμοι την 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσει άμεσα η εφαρμογή ενός σχεδίου που μπορεί να δώσει εμφανή αποτελέσματα σε όλους τους κρίσιμους τομείς, μεταξύ αυτών, στο  φωτισμό και στην καθαριότητα  που είναι απόλυτες προϋποθέσεις για μια ασφαλή πόλη», ανέφερε, στο μεταξύ, ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «σας το λέω με τόση αυτοπεποίθηση γιατί αφενός, το σχέδιο μας είναι μελετημένο και κοστολογημένο μέχρι κεραίας και αφετέρου, δέκα  χρόνια τώρα στην αυτοδιοίκηση, έχουμε μάθει να δίνουμε αποτελέσματα, αποφεύγοντας και τις γραφειοκρατικές κακοτοπιές και τις ιδεολογικές αυτοπαγιδεύσεις. Οφείλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι στους δημότες που δεν αντέχουν άλλο την παρακμή αυτής της πόλης».

Απαντώντας στο ερώτημα με ποιους θα συνεργαστεί μετεκλογικά και ποια είναι η «κόκκινη γραμμή»  ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθαρίζει: «Κόκκινη γραμμή είναι η πίστη στη Δημοκρατία, στις αρχές της και στις αξίες της.  H κρίση έχει αφήσει στην Αθήνα δουλείες από τις οποίες πρέπει να απαλλαγούμε και πληγές που πρέπει να θεραπεύσουμε. Η τοξικότητα τρέφεται από την παρελθοντολογία και οδηγεί στον διχασμό και στα αδιέξοδα. Γι’ αυτό σήμερα, περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια, οφείλουμε όλοι να μιλάμε θετικά για το αύριο, να προτάξουμε όσα μας ενώνουν με έναν νέο πολιτικό πολιτισμό. Με συνεργασία με οποιαδήποτε δημοκρατική δύναμη».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here