“Βασιλιάς” της Ρώμης ο Ναδάλ. “Λύγισε” τον Τζόκοβιτς στον τελικό – video


Τον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2019 και ένατο στο τουρνουά masters της Ρώμης πανηγύρισε ο Ράφα Ναδάλ. Στο μεγάλο τελικό που έγινε στο «Centrale Foro Italico» και κράτησε 2:25″, ο Ισπανός (νο 2 στον κόσμο) επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-0, 4-6, 6-1) του Νόβακ Τζόκοβιτς (νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη), στέλνοντας το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του Ronal Garros, που ξεκινά την προσεχή Κυριακή (26/05) στο Παρίσι.

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε έτοιμος για το Roland Garros. Ο Ισπανός τενίστας νίκησε με 2-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Ρώμης και πηγαίνει με τη ψυχολογία στα ύψη στο Παρίσι για να διεκδικήσει το 12ο Roland Garros της καριέρας του.

Ο Ναδάλ ήταν ανώτερος από τον Τζόκοβιτς και πανηγύρισε με σχετική άνεση τον πρώτο του τίτλο στη φετινή σεζόν, αλλά και τον πρώτο του τρόπαιο μετά τον Αύγουστο του 2018, όταν είχε νικήσει στον τελικό του Τορόντο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ισπανός τενίστας πανηγύριζει για 16η χρονιά την κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ράφα Ναδάλ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-0 (!). Ο Τζόκοβιτς δεν πήρε ούτε γκέιμ, κάτι που συνέβη για 11η φορά στην καριέρα του και για πρώτη φορά σε αγώνα μεταξύ των δύο αυτών σούπερ σταρ, μετά από 142 σετ!

Ο Σέρβος τενίστας έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ, εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα του Ναδάλ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια (6-4 στα γκέιμ). Στο τρίτο σετ, ο Ισπανός ανέβασε και πάλι στροφές και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες (6-1) τη νίκη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ