Το δημόσιο ξέσπασμα της Χριστίνας Ψάλτη: «Φρικτά ψέμματα…ντροπή»


Η Χριστίνα Ψάλτη μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Η ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο ενεργή στα social media. Αυτή τη φορά, θέλησε να πάρει θέση και έδωσε την απάντησή της μέσα από το Instagram όπου έγραψε: «Και βγαίνει ο κάθε τίποτα να πουλήσει την ψυχή του στο δι@@λο λέγοντας τα πιο φρικτά ψέματα για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Για μια ψυχή που δεν μπορεί να απαντήσει. ΝΤΡΟΠΗ».

Μπορεί να μην γνωστοποίησε σε ποιον απευθύνεται, αλλά οι περισσότερο αντιλαμβάνονται πώς αυτό το μήνυμα πηγαίνει στον αδελφό του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει:

«Δεν έχετε καμία επαφή με τη Χριστίνα να φανταστώ μετά και τα όσα είχαν γίνει…

Να σου πω κάτι; Μπορεί να έχει και δίκιο κάπου. Αφού εγώ την ξεφώνισα. Εγώ δεν ήξερα. Όταν έφυγε ο αδελφός μου τα έμαθα όλα. Ότι είχαν χωρίσει τρεις μήνες, ότι υπήρξε κάποιος δεσμός… περίεργος, γι’ αυτό τρελάθηκα τότε και με βάρεσαν όλα αυτά στο κεφάλι. Να σου πω όμως κάτι; Το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν μια παρορμητική στιγμή. Αν το ξανασκεφτόμουν, δεν θα το τράβαγα τόσο πολύ. Εγώ το τράβηξα, εγώ φταίω» ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στο πρόσωπό της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ