Χριστοδουλόπουλος στη Θύρα 7 Νέας Υόρκης: “Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός” – video

Το σύνθημα για επιστροφή στους τίτλους, η οποία θα συνδυαστεί με ωραίο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της Θύρας 7 Νέας Υόρκης, στην ετήσια χοροεσπερίδα του συνδέσμου του Ολυμπιακού

Ο διεθνής Έλληνας άσος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά και μίλησε στη Hellenic Daily News για τους στόχους των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.

«Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και «ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε.Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Χριστοδουλόπουλος

Σε ερώτηση που του έγινε για τους ομογενείς φίλους του Ολυμπιακού ανέφερε: «Να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ