Απίστευτη δωρεά του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Φτιάχνει γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι


Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να κάνει δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στη Ραφήνα, στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς του περσινού καλοκαιριού.

Σε μία σπουδαία κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, σε ομιλία του στο Πικέρμι.

Ο Έλληνας φόργουορντ αποδεικνύει ότι εκτός από τεράστιος παίκτης, είναι και μεγάλος άνθρωπος, κάνοντας δωρεά για κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου μπάσκετ, στη μνήμη των θυμάτων στο Μάτι.

Στη Ραφήνα θα κατασκευαστεί ένα Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο.Εκεί, θα γίνει και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, όπου θα αθλούνται οι επισκέπτες του Πάρκου αλλά και τα νέα παιδιά όλης της περιοχής. Η σκέψη είναι το γήπεδο να «πάρει» το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον σούπερ σταρ του NBA.

Έτσι, στην περιοχή εκτός από τις πρωτοποριακές οικολογικές δράσεις, θα δημιουργηθεί και το γήπεδο μπάσκετ προσφοράς Αντετοκούνμπο!

Πηγή: irafina.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ