Δυναστεία: Αυτή είναι η νέα Αλέξις Κάρινγκτον (photo)


Το κανάλι CW προβάλλει τη σύγχρονη εκδοχή της θρυλικής σειράς και η Νικόλετ Σέρινταν από τις «Νοικοκυρές σε απόγνωση» είχε το ρόλο της Αλέξις Κάρινγκτον.

Η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους και έτσι υπήρξαν αλλαγές στο σενάριο για να δικαιολογήσουν τη νέα της εμφάνιση. Η Αλέξις είχε μια αντιπαράθεση με τον εδώ και χρόνια χαμένο γιο της, Άνταμ. Αυτός προσπάθησε να κάψει κάποια στοιχεία, η Αλέξις παγιδεύτηκε και χρειάστηκε πλαστική που της έδωσε ένα άλλο πρόσωπο, αυτό της Ελίζαμπεθ Γκίλις.

Η Δυναστεία είναι αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα, που προβλήθηκε στο ABC από τις 12 Ιανουαρίου του 1981 ως τις 11 Μαΐου του 1989. Στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 (κύκλοι 1-7) και το Mega Channel (κύκλοι 8-9), ενώ δύο κύκλοι είχαν κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτες (6-7) από την Joy Video. Επαναλήψεις προβλήθηκαν, μεταγενέστερα, και από τα κανάλια New Channel και Μακεδονία TV.

Δημιουργήθηκε από τους Richard και Esther Shapiro , σε παραγωγή Aaron Spelling. Αρχικά η σειρά είχε ως επίκεντρο δύο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Κάρρινγκτον και τους μεσοαστούς Μπλέιζντελ. Ζούσαν στο Ντένβερ του Κολοράντο. Πρωταγωνιστές ήταν οι John Forsytheκαι Linda Evans , ο πρώτος ως ο μεγιστάνας του πετρελαίου Μπλέηκ Κάρρινγκτον και η δεύτερη ως η σύζυγός του Κρυστλ. Η Δυναστεία ήταν η απάντηση του ABC στη σειρά “Ντάλλας” του CBS.

Πλέον το remake της είναι γεγονός και αυτή η νέα ηθοποιός.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ