Ο Ρώμας αποκαλύπτει στο gossip-tv.gr τα πάντα για την επαναφορά του «Καφέ της Χαράς»

Ο Χάρης Ρώμας λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση μίλησε στο gossip-tv.gr για την υποψηφιότητά του στις Περιφερειακές Εκλογές και έκανε αποκαλύψεις για την επιστροφή της σειράς «Το καφέ της Χαράς».

Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία την επαναφορά του «Καφέ τη Χαράς» καθώς ήταν μια σειρά που είχε αγαπηθεί και ακόμα στις επαναλήψεις σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αν εκλεγείτε πόσο εύκολο θα είναι να συνδυάσετε την πολιτική σας δράση με την υποκριτική καθώς ετοιμάζετε και την επαναφορά του Καφέ της Χαράς

«Είμαι ηθοποιός εν ενεργεία, είμαι θεατρικός επιχειρηματίας στην Αθηναΐδα όπου η παράσταση «Ο βαφτιστικός της Κυρίας» πήγε πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου και αυτό είναι η τύχη μου γιατί δεν θα χρειαστεί να κάνω πρόβες για κάτι καινούργιο σε αυτή τη φάση. Φυσικά, έχουμε μεγάλη ευθύνη για το θέατρό μας. Κάνω το «Καφέ της Χαράς» για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Επανερχόμαστε, με 25 επεισόδια του «Καφέ» καινούργια σε πρώτη φάση και θα δούμε μήπως κάνουμε και λίγα ακόμα στην πορεία. Αλλά αυτό μού φαίνεται ένα μεγάλο σχέδιο. Τώρα τα γράφουμε, είμαστε στη διαδικασία να υπογράψουν όλοι οι συντελεστές».

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πώς θα δούμε παλιούς ηθοποιούς που είχαμε αγαπήσει, αλλά και νέα πρόσωπα που θα κάνουν πέρασμα από την σειρά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Για την σειρά έχουν γραφτεί πολλά ονόματα! Τελικά θα δούμε αλλαγές σε πρόσωπα;

«Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς θα περάσουν. Κάποιοι παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος, κάποιοι άλλοι θα περάσουν με κάποια κομμάτια, αλλά όλοι θα είναι εκεί. Το σενάριο είναι καινούργιο και ο καθένας θα εμφανιστεί με διαφορετικό τρόπο. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα. Δεν είναι άνθρωποι που γνωρίζεται, είναι πρόσωπα που έχουμε επιλέξει για να κάνουν μεγάλη επιτυχία και θα παίξουν τους ρόλους που έχουμε φανταστεί».

Όταν υποδυόσασταν τον Δήμαρχο Πώποτα φανταζόσασταν πως μερικά χρόνια αργότερα θα κατεβαίνατε στις εκλογές;

«Όχι, τότε δεν είχε περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν ένας διακαής πόθος της μητέρας μου, η οποία μου έλεγε πως μου πηγαίνει να είμαι πολιτικός. Η μητέρα μου είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος και έβλεπε πως υπάρχει αυτή η δοτικότητα και η ανεξάντλητη ενέργεια που ταιριάζουν σε αυτό το επάγγελμα. Ήταν ένας διακαής πόθος και δεν ξέρω αν στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα να της ικανοποιήσω αυτή της την επιθυμία».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here