Συνεργάτιδα της Ελένης σοκάρει! Το σοβαρό τροχαίο και το ματωμένο πρόσωπό της (Photos)

Σοκάρει με την περιγραφή της η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και περιγράφει λεπτομερώς πως συνέβη.

Η περιγραφή της για το τροχαίο ατύχημα είναι συγκλονιστική και σοκαριστική η φωτογραφία της μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε μήνυμα που δημοσίευσε στο instagram της και στέλνει ένα μήνυμα σε όλους του διαδικτυακούς της φίλους:

«Η ζωή ειναι απρόβλεπτη, πολλά βήματα μπροστά απο τις σκέψεις μας και τις επιθυμίες μας, έτοιμη να μας χαρίσει ολα τα συναισθήματα είτε είμαστε έτοιμοι να τα βιώσουμε είτε όχι, και στο τέλος να ξέρεις πως είναι πάντα ωραία! Η πρώτη φωτογραφία ειναι σημερινή. Λίγες ώρες μετά αφότου συνέβη κάτι που μου έφερε ανείπωτη χαρά. Η δεύτερη φωτογραφία, είναι σαν σήμερα πριν 6 χρόνια ακριβώς, λίγες ώρες μετά από το σοβαρότερο τροχαίο που είχα στη ζωή μου. Ειναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω εικόνα απο το τροχαίο εκείνο (την πιο light που μπορούσα να δείξω). Ένα τροχαίο που με είχε σοκάρει απίστευτα και απο τύχη δεν μου κόστισε παραπάνω στην υγεία και το μέλλον μου. Για το δυστυχές τότε συμβάν θα σας πω να φοράτε πάντα μα πάντα μα πάντα κράνος όταν ανεβαίνετε σε μηχανές και κατόπιν να κάνετε το σταυρό σας. Γιατί στην δική μου περίπτωση ούσα συνεπιβάτης στη μηχανή, το μόνο μας λάθος ήταν πως δε φορούσαμε κράνος. Κατά τα άλλα και αργά πηγαίναμε και προτεραιότητα είχαμε και όλα. Βρέθηκα στην άσφαλτο με το πρόσωπο μου σοβαρά χτυπημένο και ματωμένο και το μισό μου σώμα μελανιασμένο και καμένο σε κλάσματα δευτερολέπτου. Να σου μιλήσω για την αγωνία των κοντινών μου ανθρώπων και τη δική μου; Τη στεναχώρια μου; Τη λύπη; Τα «αν δεν ειχα» που σκέφτηκα; Πολλά!! Και σήμερα άνευ σημασίας. Σημασία εχει πως θυμάμαι τα πάντα και τους πάντες, όλες τις συμπεριφορές των γύρω μου. Το αληθινό ενδιαφέρον και τις βάρδιες στο σπιτι μου όταν όλοι οι φίλοι μου έγιναν νοσοκόμοι για να ειναι στο πλάι μου. Ολα ολα τα θυμάμαι και προσπαθώ να μην ξεχνάω κάτι τοσο κλισέ που εύχομαι να μη χρειαστεί να το ζήσεις για να το εκτιμήσεις. Να προσεχεις τον εαυτό σου και να μη ζητάς τίποτε άλλο απο την υγεία. Τη δική σου και των δικών σου. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.»!

Δείτε ποια είναι και τη σοκαριστική φωτογραφία από το τροχαίο στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here