Slipknot: Τραγωδία για τον ιδρυτή της μπάντας – Πέθανε η κόρη του


Με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram ο ιδρυτής και ντράμερ των Slipknot, Shawn Crahan ανακοίνωσε ότι η μικρότερη κόρη του, Gabrielle πέθανε σε ηλικία 22 ετών.

Ο 49χρονος μουσικός έγραψε στο Instagram: «Με ραγισμένη την καρδιά μου και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου, Gabrielle, πέθανε χθες Σάββατο 18 Μαΐου.

Ο βραβευμένος με Grammy μουσικός με το παρατσούκλι Clown και #6, είπε ότι δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού του και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς του.

Τα αίτια του θανάτου της 22χρονης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Οι Slipknot δημιουργήθηκαν το 1993 και από τις μεγάλες τους επιτυχίες είναι το The Devil in I, το Snuff και το Duality.Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση

View this post on Instagram

It is with a broken heart, and from a place of the deepest pain, that I have to inform all of you that my youngest daughter, Gabrielle, passed away yesterday – Saturday May 18th, 2019. She was 22 years old. Funeral arrangements will be forthcoming. My family and I ask that our privacy be respected moving forward. Thank you. Much love, clown

A post shared by M. Shawn Crahan (@mshawncrahan) on

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ