Η τεχνολογία στη «διάθεση» της τουριστικής βιομηχανίας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο ψηφιακός μετασχηματισμός της τουριστικής βιομηχανίας και στη χώρα μας, καθώς οι τουρίστες σε όλο τον κόσμο αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία για να οργανώσουν το ταξίδι τους μέσω Internet, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο και να απολαύσουν τις διακοπές τους.

Online κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, πλατφόρμες αναζήτησης προορισμών με βίντεο, φόρουμ χρηστών που αποτυπώνουν τις εντυπώσεις τους, θετικές και αρνητικές κριτικές για καταλύματα και εστιατόρια, ηλεκτρονικές πληρωμές, είναι μερικές από τις ψηφιακές επιλογές που κάνουν οι τουρίστες, ξένοι και Έλληνες, για να φτιάξουν το τέλειο πλάνο διακοπών.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα της εθνικής οικονομίας και οι προοπτικές του είναι ακόμη πιο ανθηρές, οι επαγγελματίες του κλάδου καλούνται να εκσυγχρονιστούν και να το κάνουν άμεσα για να μην χάσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης που διανοίγονται. Και βρίσκουν ένα σύμμαχο για να πετύχουν αυτούς τους στόχους στο πρόσωπο της Alpha Bank. Η Τράπεζα για τέταρτη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα στην τουριστική βιομηχανία της χώρας μας με το ανανεωμένο πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηµατικότητα», που βοηθά τις επιχειρήσεις του κλάδου να καλύψουν όλο του φάσµα των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών τους κατά την τουριστική περίοδο. Το Πρόγραμμα προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, με ευελιξία προσαρμογής στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης, επιβραβεύοντας, ταυτόχρονα, όσους συμμετέχουν σε αυτό.

Το Πρόγραμμα παρέχει:

  • Εξειδικευμένες λύσεις που κάνουν την επιχειρηματική καθημερινότητα πιο εύκολη. H διαχείριση και ολοκλήρωση των καθημερινών συναλλαγών απλοποιείται, μέσω σύγχρονων προϊοντικών και ψηφιακών λύσεων. Ο έλεγχος των οικονομικών της επιχείρησης, η αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων πληρωμών της, η μισθοδοσία του προσωπικού και η διενέργεια συναλλαγών με κάρτες γίνονται με ευελιξία σε ένα προηγμένο περιβάλλον ασφάλειας με την αξιοπιστία της Alpha Bank («Alpha Έξυπνη Διαχείριση», «My Alpha POS», «Μy Alpha Web για Επιχειρήσεις», «Alpha Mass Payments», «Alpha Μισθοδοσία»). Επιπλέον, η επιβράβευση μέσω του Προγράμματος Bonus είναι γεγονός και για την επιχείρηση!
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους τιμολόγησης, τόσο για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων (Δράσεις «ΕΣΠΑ 2014-2020»), όσο και για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών ρευστότητας κατά την τουριστική σεζόν. («Alpha Έξυπνη Διαχείριση», «My Alpha POS», «Μy Alpha Web για Επιχειρήσεις», «Alpha Mass Payments», «Alpha Μισθοδοσία»).
  • Υψηλές επιδόσεις στη διαχείριση ταμειακών διαθεσίμων, μέσω μιας ευρείας γκάμας προθεσμιακών καταθέσεων.
  • Σύγχρονα Ασφαλιστικά Προγράμματα και υψηλής ποιότητας ιατρικές παροχές με εκπτώσεις για τον επιχειρηματία, τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους («Προσωπικό Ατύχημα» για Επιχειρηματίες και Εργαζομένους, «Αστική Ευθύνη» για Μικρές Επιχειρήσεις, «Alpha Υγεία για Όλους Classic» για Εργαζομένους Επιχειρήσεων).

Η ένταξη στο Πρόγραμμα «Alpha Τουριστική Επιχειρηματικότητα» μπορεί να γίνει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα Κατάστημα της Alpha Bank, ώστε να επιλέξουν εκείνες τις λύσεις τουριστικής επιχειρηματικότητας που ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Alpha Bank.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ