Το Τατουάζ: Σοκάρουν οι εξελίξεις! Η νέα επίθεση κι ένας θάνατος φέρνουν την ανατροπή! (Photos)


Συνεχίζουν να σοκάρουν οι εξελίξεις της σειράς «Το Τατουάζ».

Ο Ορφέας συνεχίζει ανενόχλητος κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας να σπέρνει τον πανικό και να οργανώνει τις νέες επιθέσεις του. Την ίδια ώρα ο Τόνυ εξομολογείται στην Τατιάνα τα πάντα για τις παράνομες δραστηριότητες της οικογένειας του, ενώ η Μαργκώ προσφέρει χρήματα στην Τατιάνα για να τον χωρίσει, στήνοντας της όμως μία παγίδα, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές της σειράς να καθηλωθούν.

Η Μαργκώ δυναμιτίζει τη σχέση του Τόνυ και της Τατιάνας δίνοντας στον Τόνυ ηχητικά ντοκουμέντα από τη συνάντηση της με την αστυνομικό. Εκείνος, απογοητευμένος από τη σύντροφο του, προσπαθεί να τη βρει και να της μιλήσει, αλλά η Τατιάνα τον αποφεύγει. Συγχρόνως, η “Ολγα δεν επηρεάζεται από τα λόγια του Αλέξανδρου και της Άννας και είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει στον Στέφανα, τη στιγμή που εκείνος ξεκαθαρίζει στη Νίκη πώς δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα πέρα από την “Ολγα.

Ενώ στο έκτακτο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε:

Η Όλγα βγαίνει εκτός εαυτού από το θέαμα που αντικρίζει, δεν δίνει κανένα περιθώριο στον Στέφανο να της εξηγήσει, τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι. Η αστυνομία είναι στα ίχνη του δολοφόνου του Νικόλα και η Αθηνά αδημονεί για την ώρα της σύλληψης. Η Μαργκώ ενημερώνεται για τη σύλληψη του Τόνυ κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Τατιάνας, αλλά η προσπάθειά της πέφτει στο κενό.

Η Ελένη ομολογεί στη Βέρα ότι θέλει να μείνει μόνιμα στο Λονδίνο κι εκείνη την φέρνει σε επαφή με τον Πέτρο για να της βρει δουλειά. Η Ειρήνη χάνει τα μυαλά της με έναν νέο συνάδελφο! Η Άννα που ενημερώνεται για την κατάθλιψη της Αμαλίας, της ζητά να μην παραιτηθεί και να το παλέψει. Ο Ορφέας, έξαλλος από την αποτυχημένη απόπειρα προς την Άννα, ξεσπά στο επόμενό του θύμα… Δείτε στη gallery που ακολουθεί τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ