Έκοψε τη μύτη, τα αυτιά του και τη γλώσσα του για να μοιάζει με…


Αρκετές επεμβάσεις αλλά και τατουάζ προκειμένου να μοιάζει με ζωντανό σκελετό έκανε ένας 22χρονος στην Κολομβία.

επιθυμία του να μοιάζει με ζωντανό σκελετό οδήγησε έναν νεαρό άνδρα από την Κολομβία σε ακρότητες, όπως μπορεί να δει κανείς από τις φωτογραφίες του που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 22χρονος Eric Yeiner Hincapié Ramírez, που πλέον έχει αλλάξει το όνομά του σε Kalaca Skull, χρειάστηκε να κάνει δεκάδες επεμβάσεις, τατουάζ και πίρσινγκ την τελευταία διετία για να αποκτήσει επιτέλους την εμφάνιση που επιθυμούσε.

Ο νεαρός tattoo artist δήλωσε στα κολομβιανά ΜΜΕ ότι η εμμονή του με τα ανθρώπινα κρανία ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία και διαρκεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η απόφαση να ξεκινήσει την μεταμόρφωσή του προέκυψε το 2016, όταν έχασε την μητέρα του.

Στο πλαίσιο της τρομακτικής του μεταμόρφωσης ο Ramirez έκοψε ένα μεγάλο μέρος της μύτης του και των αυτιών του, έκανε διχαλωτή τη γλώσσα του και την έβαψε γκρι, και χτύπησε με τατουάζ μαύρες κόγχες γύρω από τα μάτια του.

Μπορεί η εμφάνισή του να θεωρείται από κάποιους συμπολίτες του αποκρουστική, ωστόσο το Instagram του έχει χιλιάδες ακόλουθους που τον θαυμάζουν και εμπνέονται από την εμφάνισή του.

Όσο για τον ίδιο τον νεαρό, αυτός δηλώνει πανευτυχής αφού αισθάνεται ότι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. «Για μένα τα κρανία ήταν πάντα σαν μέλη της οικογένειάς μου. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που απλά τυγχάνει να έχει διαφορετική εμφάνιση. Αισθάνομαι τέλεια με τον εαυτό μου», εξηγεί ο Ramirez.

Ο Ramirez πριν την μεταμόρφωσή του


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ