Αγγελόπουλος: “Αυτοκτονική η απόφαση του Ολυμπιακού”


Ο Μάκης Αγγελόπουλος σχολίασε την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να υποβιβαστεί στην Α2.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θεωρεί αυτοκαταστροφική την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στα πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό και να υποβιβαστεί στην Α2. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην εφημερίδα Live Sport και τόνισε ότι δεν μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να αλλάξουν κανόνες, για τους οποίους έχουν υπογράψει στην αρχή της σεζόν όσο το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη.

«Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως πρόκειται για αυτοκτονική απόφαση. Σα να πυροβολώ τα πόδια μου. Δεν βρίσκω λογική. Ούτε μπορεί να σε παρασύρουν οι οργανωμένοι σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να ρωτήσεις το σύνολο των οπαδών. Οι δικοί μου φίλοι Ολυμπιακοί, 10 στους 10, είναι κατά αυτής της απόφασης.

Θεωρώ πως αν ρωτήσεις τους οπαδούς του Ολυμπιακού, το 90% θα σου πει ότι η ομάδα πρέπει να μείνει. Γιατί χάνεις ή κερδίζεις μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορείς στο τέλος της σεζόν να απαιτείς από του άλλους 13 να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού. Θα ήταν σεβαστή η άποψη του Ολυμπιακού αν έλεγε στην αρχή ότι με αυτούς τους όρους δεν κατεβαίνω. Υπέγραψε όμως την προκήρυξη και τώρα ζητά να αλλάξουν οι κανόνες. Αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ούτε στη λίγκα, ούτε στις άλλες 13 ομάδες», δήλωσε ο Μάκης Αγγελόπουλος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ