Big Bang Theory: Αυτός είναι ο λόγος που το τελευταίο επεισόδιο συγκίνησε τους τηλεθεατές (pics&vid)


Τίτλοι τέλους για τη δημοφιλη σειρά «Big Bang Theory».

Μια από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως έριξε αυλαία μετά από 12 χρόνια, με ένα επεισόδιο που συγκίνησε όλη την Αμερική αλλά και όλους τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς ανά τον κόσμο.

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν της σειράς, είδαμε τους πρωταγωνιστές, Penny και Leonard, να ανακοινώνουν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο λόγος, ωστόσο, που συγκινήθηκε το τηλεοπτικό κοινό, δεν ήταν επειδή ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη αλλά ήταν λίγο πιο… βαθύς.
Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς, Kaley Cuoco στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον Karl Cook.

Η ίδια δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει ακόμα παιδάκι και όπως έχει δείξει, το να γίνει μαμά είναι κάτι που το θέλει πολύ.
Μάλιστα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, η Kaley, είχε κατακρίνει τα σχόλια ακολούθων της που έγραφαν ότι είναι έγκυος, μιας και είχε ενοχληθεί από το γεγονός αυτό.

Οι χρήστες των social media, παρακολουθώντας τη συγκεκριμένη σκηνή, θέλησαν να σχολιάσουν και πάλι το γεγονός πως η ηθοποιός θέλει να γίνει μανούλα και τα tweets «έπεσαν βροχή».

Το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς:

Αμέσως μετά το φινάλε, προβλήθηκε ένα ξεχωριστό επεισόδιο με τους Johnny Galecki και Kaley Cuoco ή όπως τους γνωρίζουμε «Leonard» και «Penny», από τα παρασκήνια της σειράς, ενώ αργότερα, όλο το cast βρέθηκε στο «The Late Show with Stephen Colbert» για μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο:

Μακάρι λοιπόν να γίνει σύντομα μανούλα και το όνειρό της να γίνει πραγματικότητα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ