Στα “μαχαίρια” Μπερτομέου – Βασιλακόπουλος.

Η κόντρα του Τζόρντι Μπερτομέου με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο καλά κρατεί. Η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Euroleague κι η απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ.

Κατά τη διάρκεια του Final Four της Euroleague στη Βιτόρια, ο Τζόρντι Μπερτομέου εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΟΚ για την κατάσταση που έχει βρεθεί στο ελληνικό μπάσκετ, χαρακτηρίζοντας ανίκανη την ελληνική ομοσπονδία και καλώντας την να προχωρήσει σε ενέργειες για να λυθούν τα προβλήματα.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων». Η δήλωση του Προέδρου της ΕΟΚ

«Ο άνθρωπος που συνειδητά και επιδεικτικά επί σειρά ετών αγνοεί και υποτιμά τις Εθνικές Ομοσπονδίες και με τις ενέργειές του επιδιώκει την απαξίωσή τους, αίφνης τις θυμήθηκε επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα μιας λίγκας.

Ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων.

Ο άνθρωπος που απροκάλυπτα στόχευσε τις Εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, επιδιώκοντας με τους συνεργάτες του την υποβάθμιση των πρώτων και την συρρίκνωση ως και αφανισμό των δεύτερων χωρίς ίχνος ντροπής, τολμάει να εγκαλεί άλλους.

Ο άνθρωπος που βάζει τους αθλητές σε ανήθικα διλήμματα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες επειδή ορίζει αγώνες των ομάδων τους τις ίδιες ημέρες, μιλάει για εκβιασμούς και έλλειψη ελευθεριών.

Κύριε Μπερτομέου, δυστυχώς για εσάς, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here