Π. Καμμένος: ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ αρνητές της γενοκτονίας

Το δικό του μήνυμα προς τους αρνητές της Γενοκτονίας των Ποντίων με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης έστειλε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, γράφοντας «Σήμερα ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, δείτε αυτό το βίντεο και τιμωρήστε τους επίδοξους ευρωβουλευτές και τα κόμματα που τους εμπιστεύονται.»

Στο βίντεο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης λέει: «Πάμε τώρα στον τρίτο μύθο: Ότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει θύματα εθνοκαθάρσεων, γενοκτονιών. Έχουμε και έναν πολλαπλασιασμό των γενοκτονιών και μια γενοκτολογία και γενοκτολαγνεία που δεν είχαμε. Ξαφνικά εμφανίζεται η Ποντιακή Γενοκτονία στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αποφασίζει το ελληνικό πολιτικό σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων να αναγάγει τα δραματικά και τραγικά γεγονότα των Ελλήνων Ποντίων στη Μαύρη Θάλασσα σε γενοκτονία».
Σήμερα ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού δείτε αυτό το βίντεο και τιμωρήστε τους επίδοξους ευρωβουλευτές και τα κόμματα που τους εμπιστεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here