Ρόφημα με κουκούτσι αβοκάντο που κάνει θαύματα!


Ένας ακόμη λόγος για να μην πετάτε το κουκούτσι του γευστικού φρούτου.

Το αβοκάντο αποτελεί μία από τις πιο θρεπτικές τροφές και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα γνωρίζετε πολλούς τρόπους για να το καταναλώνετε και να δημιουργείτε πολύχρωμα και γευστικά πιάτα.

Για παράδειγμα, το τοστ με αβοκάντο και το γκουακαμόλε αποτελούν δύο από τις κορυφαίες επιλογές, που αναδεικνύουν τη γεύση και την κρεμώδη υφή του, που το καθιστούν εξαιρετικό συστατικό για μοναδικές συνταγές.

Ωστόσο, υπάρχει μία χρήση του αβοκάντο, που είναι λιγότερο γνωστή και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα μέρος του φρούτου που μάλλον πετάτε.

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στον Miguel Gonzalez, γνωστός ως Davocado Guy, ο οποίος προμηθεύει ώριμα αβοκάντο από το Μεξικό σε περισσότερα από 150 εστιατόρια στη Νέα Υόρκη.

Μία απροσδόκητη χρήση του αβοκάντο που ίσως δεν είχατε σκεφτεί, λοιπόν, είναι είναι να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό του κουκούτσι, για να δημιουργήσετε το δικό σας αφέψημα αβοκάντο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το κουκούτσι στο νερό και να το βράσετε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από το νερό και κόψτε το προσεκτικά σε μερικά κομμάτια. Τοποθετήστε τα κομμάτια πάλι στο νερό και βράστε για περίπου 5-10 λεπτά ακόμη. Σουρώστε το και το τσάι σας είναι έτοιμο.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιο άλλο υλικό θέλετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε αγαύη, μέλι ή ακόμη και αλκοόλ προκειμένου να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτότυπο κοκτέιλ.

Όλα τα θρεπτικά συστατικά του αβοκάντο, όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Κ και το κάλιο, βρίσκονται στο κουκούτσι. Τα ροφήματα που γίνονται με αυτό λοιπόν, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας φρούτο και παράλληλα να πάρετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ