Oι απανωτές απώλειες στη ζωή του Λίαμ Νίσον πίσω από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Χόλιγουντ

Mandatory Credit: Photo by Joel C Ryan/Invision/AP/REX/Shutterstock (10152313aq) Liam Neeson White Crow Premiere, London, United Kingdom - 12 Mar 2019

Τον Μάρτιο του 2009 η σύζυγος του Λίαμ Νίσον, Νατάσα Ρίτσαρντσον, χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια σοβαρού ατυχήματος που συνέβη στις διακοπές της οικογένειας στο Mont Tremblant Resort, κοντά στο Μόντρεαλ του Καναδά. Η Ρίτσαρντσον, ο Νίσον και οι δύο γιοι τους είχαν επσκεφθεί το χειμερινό θέρετρο για να περάσουν μερικές ήσυχες μέρες κάνοντας σκι και απολαμβάνοντας το χιόνι όταν η απώλεια τους χτύπησε την πόρτα, αφήνοντας συντεντριμμένο το διάσημο ηθοποιό, ο οποίος 10 χρόνια μετά δεν σταματά να μιλά για τον πόνο που βίωσε όταν έχασε την πολυαγαπημένη του σύντροφο.

Ο πρωταγωνιστής ταινιών όπως το Star Wars, το Love Actually και των Συμμοριών της Νέας Υόρκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσμους και ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ με συμβόλαια εκατομμυρίων και χιλιάδες θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, αλλά και με μία σκιά να πέφτει μόνιμα γύρω από τα καστανά μάτια, σημάδι που μαρτυρά το ότι παρά την λαμπερή εικόνα του η ζωή έχει φέρει πολλές απανωτές στεναχώριες στην πόρτα του.

Μία νέα άγνωστη λεπτομέρεια για τη ζωή του Νίσον είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας όταν η εφημερίδα Belfast Telegraph δημοσίευσε την είδηση πως ο 35χρονος ανιψιός του ηθοποιού, Ρόναν Σέξτον, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας. Ο νεαρός άντρας που υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν έπεσε από την κορυφή τηλεφωνικού θαλάμου όπου είχε σκαρφαλώσει στα πλαίσια ενός αστείου με την παρέα του, πέθανε τον Ιανουάριο του 2019 μετά από περίπου πέντε χρόνια νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης, μη μπορώντας να κινήσει τα άκρα του αλλά και να μιλήσει φυσιολογικά.

Ο 35χρονος Σέξτον ήταν γιος της μικρότερης αδελφής του Νίσον, Μπερναντέντ, στη οποία ο ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία και μάλιστα προσέφερε πολλά χρήματα προκειμένου να δει τον ανιψιό του να περπατάει ξανά.

Δες το βίντεο:


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ