Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη! Τι συμβαίνει; (photos)


Το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στον οποίο έχτισε μία σπουδαία τηλεοπτική καριέρα η δημοσιογράφος έληξε.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται στο κανάλι του Φαλήρου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που την αναφέρουν ως τη “Σιδηρά Κυρία της ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ” μιας και από τότε που έχει αναλάβει το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, έχει καταφέρει να το οδηγήσει στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης.

Η ίδια έχει κονταροχτυπηθεί πολλές φορές -σχεδόν καθημερινά είναι η αλήθεια- με μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας, και έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι άξια αντίπαλος.

Το συμβόλαιό της με το κανάλι όμως πρόσφατα έληξε και είχε έρθει η ώρα της κρίσης για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους που μέχρι σήμερα υπήρξε άψογη και για τις δύο πλευρές.

Γι” αυτό και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ η οποία αφορούσε στη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Δείτε παρακάτω τι ακριβώς ανακοίνωσε το κανάλι του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη…

Η Σία Κοσιώνη εργάζεται στο κανάλι του Φαλήρου 13 χρόνια

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ

«Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Σία Κοσιώνη συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Μετρώντας ήδη 13 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, ο σταθμός δείχνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της και ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας της» ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ