Ευρωεκλογές 2019: Νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή… Τσίπρα. video

Με ένα νέο βίντεο προεκλογικού χαρακτήρα, που “ανέβηκε” στο προφίλ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Facebook, οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τις ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πρωταγωνιστεί στο νέο και κεντρικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός μιλά για την κρίση, την τρόικα και το ΔΝΤ, αλλά και το παλιό πολιτικό σύστημα, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Αναλυτικά ο Αλέξης Τσίπας αναφέρει στο σποτ για τις ευρωεκλογές

«Βαριά ευθύνη να εκπροσωπείς έναν λαό που δεν το ‘βαλε κάτω ποτέ. Που τίποτα δεν του χαρίστηκε, που αντιστάθηκε στον πιο σκληρό κατακτητή αλλά ποτέ δεν λύγισε. Αίσθηση από την δήλωση Τσίπρα για την 13η σύνταξη

Ανέλαβα αυτή την ευθύνη στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας. Η κρίση μας χτύπησε σκληρά, μας πόνεσε αλλά δεν μας λύγισε. Αντέξαμε, παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά στα πόδια μας. Έτσι είμαστε οι Έλληνες.

Η δίψα μας για δίκιο και αξιοπρέπεια δε μας επιτρέπει να κάνουμε απλά υπομονή. Μας προστάζει να μπαίνουμε στη μάχη και να νικάμε. Οι δικές μας νίκες, οι νίκες του λαού μας έγραψαν την ιστορία. Αυτές μας έφεραν σήμερα εδώ. Μετά από 8 χρόνια κρίσης και μνημονίων επιτέλους η τρόικα, το ΔΝΤ, οι τεχνοκράτες δεν είναι πια εδώ. Είναι όμως ακόμα εδώ οι συνέπειες των πράξεών τους.

Και το παλιό πολιτικό σύστημα με τους διαπλεκόμενους χορηγούς του. Αυτούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Αυτούς που ακόμα απειλούν και προσπαθούν να μας διχάσουν. Δεν μπορούνε όμως. Δεν φτάνουν πια στ΄ αυτιά μας οι κραυγές τους. Γιατί τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι σε ένα σκοπό. Να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής, με τη δύναμη, τη γνώση, τα οράματα της νέας γενιάς. Αλλά και με την σοφία των μεγαλύτερων.

Στις 26 του Μάη, κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές που τώρα και τις γενιές του αύριο.

Για να σωπάσουν οριστικά αυτοί που μας χρεοκόπησαν. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά. Τώρα που ενώνουμε δυνάμεις και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας. Τώρα που ήρθε επιτέλους η ώρα των πολλών».

«Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας. Για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας. Για τις γενιές του τώρα. Και τις γενιές του αύριο. Ήρθε η ώρα των πολλών» αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο στην ανάρτηση του πρωθυπουργού.Δείτε το βίντεο για τις ευρωεκλογές

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here