Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Ολοκληρώθηκε η διάλυση του Ολυμπιακού”


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το οποίο και δεν διεξήχθη ποτέ, όντας “καυστικός” στις δηλώσεις του για την απόφαση της ομάδας του Πειραιά να μην αγωνιστεί στο ματς.

Ο Ολυμπιακός έκανε πράξη την «απειλή» του για μη παρουσία στο ΟΑΚΑ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλλε κατά της απόφασης των Πειραιωτών.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πανό και… κοτόπουλα στο ΟΑΚΑ! [pics]

Ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στο μπάσκετ να γίνει ποδόσφαιρο» και πρόσθεσε ότι η κίνηση των «ερυθρολεύκων» ισοδυναμεί με τη διάλυσή τους.Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο, να χαρούμε όλοι έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Όταν κάποιους τους καταστρατηγεί, πρέπει να υπάρχουν συνέπειες. Ελπίζω να μην βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να τις αλλάξει, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του.

Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ