ΠΑΟΚ: Θέλει να παραμείνει ο Κάνιας. “Μακάρι να βγει κάτι καλό”


Ο Χοσέ Κάνιας ολοκλήρωσε μία εκπληκτική χρονιά με τον ΠΑΟΚ, που βρήκε την ομάδα να κατακτά το νταμπλ και ο ίδιος ξεκαθάρισε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.

Ένα από τα συμβόλαια που λήγει στον ΠΑΟΚ, είναι αυτό του Χοσέ Κάνιας, με την ομάδα να μην έχει ακόμη ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει με την περίπτωσή του και ο Ισπανός τόνισε ότι όλα είναι στον «αέρα».

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» και έκανε ένα μίνι απολογισμό της παρουσίας του στην Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα. Οι δηλώσεις του Κάνιας

«Όλα είναι στον αέρα, δεν ξέρω κάτι. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να με ανανεώσει, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο από κανέναν, απλά περιμένω. Δεν έχω πρόβλημα να γυρίσω στην Ισπανία, να μείνω στην Ελλάδα ή να πάω σε άλλη χώρα, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Μακάρι να βγει κάτι καλό, τώρα είναι η ώρα των διακοπών, θέλω να ηρεμήσω και βλέπουμε. Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν.

Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές, Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια»,


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ