Πέθανε η Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη


Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, η οποία ήταν η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη. Παντρεύτηκαν το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966.

Έμεναν μαζί τρία χρόνια, ως το θάνατό του το 1970. «Υπέφερα όταν πέθανε. Για πολύ καιρό δεν ήμουν καλά. Είχα λυπηθεί αφάνταστα», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της. Θυμίζουμε πως ο Μανώλης Χιώτης πέθανε αιφνίδια από καρδιακή ανεπάρκεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας.

Η αγγελία του θανάτου του συγκίνησε το πανελλήνιο. Όλοι οι κρατικοί τότε ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί (ΕΙΡ και ΥΕΝΕΔ), έκαναν ειδικές αφιερώσεις, ενώ ο ημερήσιος Τύπος του απέδωσε ιδιαίτερους εγκωμιαστικούς τίτλους.

Η Μπέμπα Κυριακίδου ήταν τότε μια εντυπωσιακή χυμώδης γυναίκα, η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη και οι θαυμαστές της ήταν αμέτρητοι. Μετά τον θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, τα χρέη που είχε από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωροπό, την ανάγκασαν να φύγει στην Αμερική για να δουλέψει και να ξοφλήσει με αυτόν τον τρόπο το σπίτι.

Στην Αμερική μετά από λίγα χρόνια, γνωρίζει τον επόμενο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη, με σύνδρομο Down. Τότε, η Μπέμπα αποφάσισε να αφήσει εκεί τη δουλειά και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της.

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ