Εκλογές 2019: “Κλάμα”. Ο Ψωμιάδης και το debate α λα “πιο αδύναμος κρίκος”. video

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν έκανε πίσω όταν είδε ότι δεν τον καλούσαν σε debate για τις επερχόμενες εκλογές κι έτσι η λύση ήταν η προφανής…

Είδε και… απόειδε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κι αφού δεν τον καλούν σε debate… έκανε το δικό του! Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» δημιούργησε το δικό του βίντεο, που αποτελεί ένα πρωτότυπο debate με τους ανθυποψηφίους του, στα πρότυπα του τηλεπαιχνιδιού «Αδύναμος Κρίκος».Ο Ψωμιάδης και οι… άλλοι που συμμετέχουν στο «debate»

Στο debate του κ. Ψωμιάδη συμμετέχουν ο… Νίκος, η Κατερίνα, ο Γιώργος και ο Σπύρος (σ.σ. ονόματα των… ανθυποψηφίων του), όπως βέβαια και ο ίδιος, ο Παναγιώτης, και καλούνται να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις για τη Θεσσαλονίκη. Τίτλος του debate: «Γνωρίζεις τη Θεσσαλονίκη;».

Ο Παναγιώτης γνωρίζει και τις πέντε απαντήσεις και βγαίνει νικητής από τον πρώτο γύρο, ενώ στο τέλος στέλνει και το δικό του μήνυμα για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγουμένως «μαλώνει» την Κατερίνα για την απάντησή της στην ερώτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Αν μη τι άλλο, πέραν από παιχνίδι γνώσεων και εντυπώσεων, είναι και ένα διασκεδαστικό βίντεο, που χαλαρώνει την προεκλογική ατμόσφαιρα.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «The President» ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Νίκου Ταχιάου, αλλά και στην ηγεσία της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία σε εκτιμούν μόνο αν κάνεις για λίγο τον ‘αντάρτη’ και γυρίσεις στη συνέχεια πίσω. Για παράδειγμα, αν χαρακτηρίσεις το κόμμα ‘μόρφωμα’ όπως το έκανε στο παρελθόν ο κ. Ταχιάος και τον ακολούθησε πρόσφατα ο κ. Ψαριανός, εξασφαλίζεις μια θέση στα ψηφοδέλτια της παράταξης, είναι λέξη – κλειδί φαίνεται… Εκπροσωπεί μία ελίτ που είναι τελείως ξένη προς τις αρχές και τις αξίες μου. Πράγματι μας χωρίζει άβυσσος. Μας χωρίζει για την ακρίβεια μια ολόκληρη λίμνη, εκείνη των Πρεσπών…».Δείτε το… debate

Πηγή: voria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here