Σε προκαλεί να σκαρφαλώσεις. Δείτε τον πύργο – κλεψύδρα στη Δανία. video

Δέος προκαλεί ένας ελικοειδής πύργος ύψους 45 μέτρων στη Δανία που κατασκευάστηκε από το δανέζικο στούντιο EFFEKT.

Ο ύψους 45 μέτρων και σε σχήμα κλεψύδρας πύργος που ξεπερνά τις κορφές των δέντρων στο Gisselfeld Klosters Forest είναι μέρος του Camp Adventure, του μεγαλύτερου πάρκου ορειβασίας στη Δανία.

Ο μαγευτικός πύργος στη Δανία έχει μια διαδρομή μήκους 900 μέτρων μέσα στο δάσος, με μια σειρά ανηφορικών μονοπατιών, προσφέροντας στους επισκέπτες θέα 360 μοιρών σε δέντρα, λόφους, λίμνες και λιβάδια.

«Η φύση προσφέρει την πραγματική εμπειρία» λέει ο συνιδρυτής του στούντιο Tue Hesselberg Foged. «Απλώς, την κάναμε πιο προσβάσιμη και προσθέσαμε μια σειρά από καινούργιες και εναλλακτικές οπτικές» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ πλατφόρμα στην κορυφή του πύργου είναι 135 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, με αποτέλεσμα να είναι το υψηλότερο σημείο σε όλη τη Ζέελαντ στη Δανία. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το αρχιτεκτονικό γραφείο, σε μια μέρα με καθαρή ατμόσφαιρα μπορεί κάποιος να δει, στον Βορρά, την Κοπεγχάγη και το Μάλμο της Σουηδίας.

Ο πύργος έχει αρχίσει να υποδέχεται επισκέπτες από τα τέλη Μαρτίου. Την πρώτη ημέρα, τον τίμησαν 2.500 άνθρωποι από όλη τη Δανία.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here