“Βρώσιμο” βιβλίο δημιούργησε ομάδα συγγραφέων στη Βουλγαρία

“Βρώσιμο” βιβλίο, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών, δημιούργησε ομάδα Βούλγαρων συγγραφέων.

Αυτό το “βρώσιμο” βιβλίο έχει δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά, είναι 100% βιοδιασπώμενο και δεν περιέχει ίχνος μελανιού, αφού για τη συγγραφή του χρησιμοποιήθηκε χρωστική τροφίμων.

Πιστοποιημένοι σπόροι από βρώσιμα άνθη, φρούτα και λαχανικά, τους οποίους οι μικροί «εξερευνητές» καλούνται να αξιοποιήσουν σε μια βιωματική εμπειρία, φυτεύοντάς τους στη γη για να μεγαλώσουν και να δώσουν καρπούς, βρίσκονται στο “βρώσιμο” βιβλίο.

Όπως αναφέρει η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας, το “βρώσιμο” βιβλίο δεν περιέχει καμία χημική ουσία, ενώ η κόλλα που χρησιμοποιήθηκε για ενώσεις τις σελίδες του βιβλίου παρασκευάστηκε από ζάχαρη, αλεύρι και νερό.

Οι πιστοποιημένοι σπόροι είναι οι σπόροι γνωστής ποικιλίας, ψηλής βλαστικής ικανότητας, καθαροί από ζιζάνια, ασθένειες και αδρανή υλικά, διευκρινίζει μία από τους εμπνευστές και συγγραφείς του βιβλίου, η Νταρίνα Ντιμίτροβα,

Πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι ο Μπόμπο Μπερνμούντο και οι φίλοι του που αναζητούν νέες προκλήσεις και περιπέτειες ενώ μετά από κάθε μικρή ή μεγάλη “αναποδιά”, βρίσκουν λύσεις.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here