Ελπίδα Μεζιρίδου: «Ο Χικμέτ ξέρει πώς να αποσυντονίσει τον αντίπαλο»


Για τα σχέδια της μετά το Survivor μίλησε η Ελπίδα Μεζιρίδου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε επίσης στην προκλητική συμπεριφορά του Χικμέτ και στη δίκαιη στάση που κρατάει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Χικμέτ ήταν ένας από τους παίκτες που έδειξε αρκετά προκλητική συμπεριφορά.
«Ναι, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού είχε πολύ προκλητική συμπεριφορά και έπεσα κι εγώ σε αυτή την παγίδα. Ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει, πώς λειτουργεί, πώς να αποσυντονίσει τον αντίπαλο, πώς να επηρεάσει την ψυχολογία σου για να μην μπορέσεις να ρίξεις το στόχο και όλο αυτό έχει βρει τον τρόπο να το καταφέρνει. Αυτό δεν θα έπρεπε να με επηρεάσει εμένα και να χαλαστώ με τη συμπεριφορά του. Είναι μία στρατηγική που χρησιμοποιεί ο Χικμέτ, που για εμένα είναι ΟΚ. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αρκεί να μη μας προσβάλλει με κάποιον τρόπο».

Και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αντέδρασε στη συμπεριφορά αυτή.
«Ναι, ο κύριος Ατζούν ήταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πολύ δίκαιος και δεν υπήρχαν διακρίσεις ανάμεσα σε Τούρκους και Έλληνες. Ήταν πάντα σωστός σε όλο το παιχνίδι».

Ποιο ήταν το πρώτο άτομο που πήρες τηλέφωνο;
«Η αδερφή μου η Μαρίνα. Μιλούσαμε περίπου τρεις ώρες και ήταν λες και μιλούσαμε δέκα λεπτά. Ήμασταν πολύ συγκινημένες, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Αυτό που έχω καταλάβει από το παιχνίδι είναι πως η οικογένεια είναι τα πάντα όλα!».

Μετά το «Survivor» τα σχέδια σου;
«Επιστρέφω Κύπρο. Μου έχουν λείψει πολύ οι γονείς μου, η οικογένεια μου, τα πάντα! Θέλω να ασχοληθώ με τη γυμναστική. Έχω κάνει ήδη δύο ιδιωτικές σχολές για personal training, crossfit και κυκλική προπόνηση. Θέλω να κάνω κι άλλα σεμινάρια κι άλλες σχολές για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου. Θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό», λέει στο 7 Μερες tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ